Ez a hónap sok szerencsét hoz mindannyiuknak. A kérdés csak az: Életed melyik része fog felragyogni?

Ha elkezdesz szorongani, hibáztathatod az asztrológiát. Ez azért van így, mert a Nyilas évszak november 22. és december 21. közé esik, és a tűz jegye arra ösztönöz, hogy tágítsuk a látókörünket, és kérdőre vonjuk a kíváncsi elménket. A következő néhány hétben számíthatsz arra, hogy inspirálva érzed magad, ahogy megtalálod a jó oldalát, még az ünnepi stressz közepette is. A Nyilas jó hangulatot áraszt az előttünk álló hónapra, ezért ahhoz, hogy a legtöbbet hozd ki ebből a szerencsés időszakból, tudnod kell, hogyan hat a Nyilas évszak a személyes csillagjegyedre.

A Nyilas mindig abba az irányba megy, amerre a furgon halad. Végül is ez egy változékony jegy, amely szívesen növekszik és feszegeti a határait. A tűz jegyűek nagyon szomjazzák a tudást – ez megmagyarázza, miért lehet, hogy nagyon szeretnél megtanulni egy új képességet, vagy miért tervezel olyan helyre utazást, ahol még sosem jártál.

Ez egyben spirituális időszak is, ezért az önreflexió és az imádság most ideális. Általánosságban elmondható, hogy ez egy erőteljes időszak arra, hogy bővítsünk, tanuljunk és kiiktassunk néhány dolgot az életünkből.

Ezt már olvastad?
Mai Holdnaptár, Március 27., Jól indul a hét!

A Nyilas energia azt jelenti, hogy új dolgokat tanulunk és megnyitjuk az elménket. A látóhatár kezd kitágulni, így ez egy nagyszerű időszak a fizikai és szellemi, spirituális fejlődésre.

Idén a Nyilas szezonja november 23-án, születési jegyében egy nagyon optimista újholddal kezdődik, ami kedvező időszakot teremt arra, hogy meghatározzuk vágyainkat, és megtegyük az első lépéseket a megvalósításuk felé. Az újhold ugyanazon a napon lesz, amikor a Jupiter, a Nyilas uralkodó bolygója, de a bolygó, amely mindannyiunknak szerencsét hoz, kilép a retrográd mozgásból, és folytatja közvetlen tranzitját a Halak jegyében. A jó karma így mindannyiunk számára helyreáll, tisztán látunk mindent, ami eddig rejtély volt.

Egy dolog tehát biztos: Az Univerzum kegyes hozzánk, és a régóta várt szerencse megjelenik az életünkben.

Olvass tovább, hogy megtudd, hogyan hat a 2022-es Nyilas-szezon a te csillagjegyedre, és hogyan hasznosíthatod a most érkező energiát.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X