KÜLÖNLEGES HOROSZKÓP: Plútó, közvetlen tranzit a Bakban – A karma kiegyensúlyozása!

Az Ön különleges horoszkópja a Bakban áthaladó Plútóra – Az elmúlt hat hónapban a Plútó a Bakban volt retrográd, és október 6-án visszatért a közvetlen mozgásához. Ez rendkívül erőteljes, mivel karmikus problémákat hoz a felszínre, amelyek előtérbe kerülnek, és nagyon valószínű, hogy most megdöbbentő felismerésekre jutunk önmagunkkal kapcsolatban.

Kos (március 21. – április 20.)

Az elmúlt hat hónapban történt néhány felfedezés, és a Plútó közvetlen irányával itt az ideje, hogy kihasználd a híres kardinális energiádat, és elindulj, haladj előre. Néhány termékeny beszélgetés várható, és most valószínűnek tűnik a jövedelmező együttműködés te és mások között.

Csak győződj meg róla, hogy mindkét szemed nyitva van, nehogy váratlan meglepetések érjenek!

Bika (április 21. – május 21.)

A következő néhány hónap okozhat néhány kihívást számodra, de alapvetően azért vannak, hogy segítsenek eljutni oda, ahová el kell jutnod. Úgy tűnik, hogy egy pénzügyi lehetőség közeleg, de győződj meg róla, hogy minden jelet “elolvastál”, mielőtt bármit is megtennél.

Ami a kapcsolatokat illeti, az év témája a veled kapcsolatos felfedezések, és úgy tűnik, még sok ilyen lesz. Győződj meg róla, hogy olyan rutint tartasz fenn, amely elegendő időt biztosít az egyensúly megtartására.

Ikrek (május 22. – június 21.)

A közvetlen Plútó azt jelenti, hogy itt az ideje, hogy megvalósítsd a terveidet. Előfordulhat azonban, hogy néhány pillanatig zavarban leszel, és nem tudod, hogy melyik utat válaszd. Fontos, hogy a következő hónapokban bízz magadban és az Univerzumban.

Ne kérdezz túl sokat, és ne próbálj túlelemezni. Csábító lesz, de ne tedd! A múltbeli problémák valószínűleg felszínre kerülnek, és elég sok érzelmi dolgot kell majd feldolgoznod.

Rák (június 22. – július 21.)

Néhány izgalmas lehetőség áll előtted, és egy kapcsolat valószínűleg intenzív vizsgálatot igényel az elkövetkező hetekben. Ne feledkezz meg az eddig kitűzött elhatározásaidról.

Csábító lehet letérni az útról, de ne feledd, hogy ezeket az elhatározásokat okkal tetted. Bízz a hosszú távú célban, és bízzon abban, hogy eljutsz oda, ahová el kell jutnod.

Oroszlán (július 22. – augusztus 22.)

A terveid megvalósulnak, úgyhogy most ne hagyd magad! Kétségtelen, hogy az elmúlt év egy kicsit nehéz volt számodra. Már megszoktad, hogy váratlan dolgokra számíthatsz, de most egy kicsit stabilabbak és földhözragadtabbak lesznek a dolgok, úgyhogy bátran bízz benne.

Folytasd, amit csinálsz, és ne félj segítséget és útmutatást kérni, ha szükséged van rá. Ne feledd, minden kis apróság segít!

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

A következő hónapokban szorgos méhecske leszel, ezért most van itt az ideje, hogy megtervezd és felkészülj minderre. Az elmúlt hat hónap során elég sokat foglalkoztál az érzelmekkel, és a kapcsolataid átalakulása némileg meglepett téged.

De most itt az ideje, hogy ezt az új tudást a jövőbeli terveidhez alkalmazd. A dolgok sokkal jobbak, ha harmónia van, és mindenki együtt dolgozik.

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

Ez egy elég intenzív időszak volt számodra, és kétségtelenül szükséged volt egy kis nyugalomra. Ne légy olyan szigorú magadhoz! A közvetlen mozgásban lévő Plútó jó híreket tartogat számodra, mivel a dolgok hamarosan megvalósulnak.

Ezt már olvastad?
Ennek a 3 csillagjegynek rossz hete lesz, hacsak nem hajlandók kilépni a komfortzónájukból

Kemény munkád nem volt hiábavaló, és számíthatsz arra, hogy a semmiből előbukkanó öröm és jólét pillanatait fogod látni. Tartsd meg elemző elmédet, és ne feledd, hogy vezetői képességeidre a közeljövőben szükség lesz.

Skorpió (október 23. – november 21.)

A Plútó az uralkodó bolygód, és az intenzitás, amit az elmúlt hónapokban tapasztaltál, nagyon intenzív volt! Hozzászoktál az élet intenzív oldalához, de még számodra is kihívást jelentett. Az átalakulásnak ezek az erőteljes pillanatai azonban a végéhez közelednek.

Az elkövetkező hónapokban a pénzügyi és egészségügyi kérdések lesznek a prioritásaid előterében. Győződj meg róla, hogy bízol magadban, és ne kételkedj eredeti gondolataidban. Lehet, hogy néhányszor kétségek gyötörnek majd, így a következő hetekben igazi próbatétel lesz az elméd számára. Koncentrálj, maradj koncentrált.

Nyilas (november 22. – december 21.)

Kalandok vannak a láthatáron, és ez a tranzit a Bak jegyében álló Plútóval arra ösztönöz, hogy a múlt helyett inkább a jövőbe tekintsünk. Vannak dolgok, amelyeken egyszerűen nem tudsz változtatni, és a Plútó egyik legnagyobb leckéje az elengedés megtanulása.

Ez a karmikus év azt üzeni neked, hogy minél inkább a jövőbe tekintesz, annál jobban ki tudod terjeszteni céljaidat és elképzeléseidet. Ne csüggedj, és ne korlátozd magad, készen állsz arra, hogy a legmagasabb magasságokba emelkedj!

Bak (december 22. – január 19.)

Mivel a Plútó egyenesbe kerül a jegyedben, ez az elmélyülés és a fókuszálás erőteljes időszaka, ami téged illet. Az elmúlt néhány hónap kissé érzelmekkel teli volt, de most itt az ideje, hogy hagyd, hogy a levegőben lévő energia magával ragadjon téged. Lehet, hogy egy ideig kissé zavarban leszel, amíg mindent átgondolsz, de nem fog sokáig tartani, mire akcióba lendülsz.

Az irányváltás nagyon valószínűnek tűnik a számodra, és meglephet téged és a környezetedet is. Kövesd az intuíciódat és a szívedet!

Vízöntő (január 20. – február 18.)

Nagyon világos szándékok vannak a fejedben, és eltökélt vagy, hogy elérd őket. Az érzelmeid valóban erőteljes átalakuláson mentek keresztül az elmúlt hónapokban, de most már tisztábbak a dolgok, és tudod, mit akarsz. Ne hagyd magad azonban befolyásolni mások véleményétől.

Ne feledd, azért vagy itt, hogy a saját dobod ütemére táncolj. Lelked útját követni nem mindig könnyű, de megéri!

Halak (február 19. – március 20.)

Lehet, hogy az elkövetkező hónapokban a szokásosnál néhány csendesebb pillanatra lesz szükséged. Valójában kulcsfontosságú, hogy ezt megkapd, mivel a dolgok felgyorsulnak számodra, és a belső egyensúly fenntartása nagyon fontos, ami téged illet.

Készülj fel néhány váratlan pillanatra ebben a tranzitban. A Bak energiája földhözragadtságot és stabilitást hoz, de előfordulhatnak bizonytalan pillanatok, és szükség lehet néhány pillanatnyi elmélkedésre, hogy összeszedd magad. Azokat is érdemes szem előtt tartani, akik valóban tudnak segíteni.

Talán ezek is érdekelhetnek