Kos (március 21. – április 19.)

A júliusi újhold éppen időben érkezik, hogy emlékeztessen az erődre, és úgy tűnhet, hogy most már készen állsz arra, hogy elfogadj minden nehéz leckét, amit az Univerzumtól kapsz. Lehet, hogy arra hívnak, hogy szembesülj a hozzád legközelebb állókkal való kapcsolataid valóságával, és szembesülj azokkal a kapcsolatokkal, amelyek visszatartanak téged attól, hogy teljes erődet kibontakoztasd.

A Vénusznak az Oroszlán tűz jegyében való állása lángra lobbant téged, és arra ösztönöz, hogy szilárdan állj ki, amikor megvéded magad az őszintétlen barátságokkal szemben. Próbáld meg nem túlzásba vinni, és például nem törölni a teljes névjegyzékedet a telefonodról. Ehelyett csendben tekintsd át ezeket a kapcsolatokat, és bízz abban, hogy bölcsen fogsz választani.

Bika (április 20 – május 20)

Ezen az újholdon különösen nehéz lehet a tájékozódás. Mivel az uralkodó bolygód, a Vénusz nyugtalanító kapcsolatot alakít ki a bomlasztó uralkodó bolygóval, az Uránusszal, változásokat tapasztalhatsz legközelebbi kapcsolataiban, beleértve az önmagaddal való kapcsolatodat is. Ráadásul szoronghatsz a meglepetések miatt, amelyek most kopogtatnak az ajtódon.

Ez az újhold arra hív, hogy új struktúrát alakíts ki személyes kapcsolataidban, beleértve azt is, hogy miként rangsorolod őket és hogyan szab határokat. Kérdezd meg magadtól, hogy úgy gondoskodsz-e magadról, ahogyan a barátaidról gondoskodsz.

Ikrek (május 21 – június 20)

Az újhold által ebben az időszakban hozott leckék különösen fontosak lehetnek az egészséges kapcsolatok ápolásának megtanulásában, így a Rák gondoskodó energiája arra ösztönözhet, hogy hálát fejezzünk ki baráti körünkben. Ebben az időszakban egy másfajta barátságot is magadhoz vonzhatsz.

Ezt már olvastad?
Ezeknek a csillagjegyeknek hihetetlenül kifizetődő lesz március 25.

Lehet, hogy a kapcsolataidban bekövetkező egyes változásokat nem veszed annyira komolyan, vagy nem konfliktusként tekintesz rájuk, hanem természetedből adódóan baráti kihívásként. Légy tudatában annak, hogy mennyire hajlamos vagy lazán klikkesedni, és próbálj meg komolyabban foglalkozni a partnerkapcsolataiddal, valamint az öngondozási rutinoddal. Miközben fejleszted a kapcsolataidat, ugyanilyen fontos, hogy számba vedd az önmagaddal való kapcsolatodat is.

Rák (június 21 – július 22)

Lehet, hogy idén júliusban érzelmesebbnek érzed magad, és ezt az újholdnak köszönheted, amely a területedre lép. Emellett átveheted a Rák néhány tulajdonságát, ami mindent elsöprő és intenzív lehet, és nagyon érzékennyé tehet az elkövetkező változásokra.

Úgy tűnhet, hogy választanod kell, hogy önmagadat helyezed előtérbe, vagy szeretteid igényeit helyezed előtérbe, ami nem könnyű dilemma egy Rák számára, aki gondosan ügyel arra, hogy mindenki számára ott legyen. Az újhold arra hívja fel a figyelmedet, hogy az öngondoskodásnak adj elsőbbséget a szeretteiddel szemben. Ha segíteni akarsz másoknak, akkor először magaddal törődj, és így többet segítesz, hogy aztán másokkal is törődhess.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X