Kos (március 21. – április 20.)

Az impulzív költekezési szokásaid utolértek téged. A hitelkártyáidat kimerítetted, a bankszámlád pedig minden idők legalacsonyabb szintjén van. Nem feszegeted túlságosan a témát, ami annyira nem jellemző rád. Öt hónapod van arra, hogy mindent összerakj, és egy új megtakarítási terv megvalósításával pénzügyi felelősséget vállalj. Végül is, pénz jön és megy. Itt az ideje, hogy letedd a voksod, és elkezdj spórolni.

Bika (április 21. – május 21.)

A stressz és a fájdalom napjainak már vége, ami arra kényszerít, hogy újra elkötelezd magad egy korábbi elképzelés mellett, még akkor is, ha a családod és a barátaid azt hiszik, hogy elment az eszed. A magad módján másképp akarod csinálni a dolgokat. Még önmagadat is megleped a lázadó hozzáállásoddal, ami lehetővé teszi, hogy a tinédzserkori álmaidat kergetve gyorsan elmenekülj a megszokott életmódodból. Hasonlóképpen, te is úgy érzed majd, hogy változtatnod kell az öltözködési stílusodon vagy általában a megjelenéseden. A saját dobod ütemére járni nem lesz nehéz, amíg a földön maradsz.

Ezt már olvastad?
4 csillagjegy kapcsolata megerősödik a március 27. és április 2. közötti héten

Ikrek (május 22 – június 21)

Lehet, hogy a dolgok régi módja már nem működik, és mivel váratlan és néha nyugtalanító események várhatók, fel kell készülnöd arra, hogy alkalmazkodni tudj az új és más dolgokhoz. Néha megrekedhetsz egy rutinban, és a szokás néha a legnagyobb ellenséged lehet.

De minél inkább hajlandó vagy sodródni az árral, annál nagyobb az esélyed a sikerre. Ne félj kilépni a komfortzónádból. Amit meg kell tenni, azt tényleg meg kell tenni, utána minden elkezdődik és értelmet nyer, amint összekapcsolódsz a szellemeddel és az Isteni éneddel. Ez a lecke számodra az Uránusz egyenesével!

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X