Szerelem és egymás iránti vonzalom a Vénusszal a Nyilas jegyében – Egy kis szórakozásra vágyik az életben és különösen a szerelemben? Egy ilyen, már majdnem véget ért év után jó esély van arra, hogy a legtöbben készen állunk egy vidám, kacér szünetre és egy kis romantikus kalandra, amit a Vénusz november 5-ig tartogat számunkra, amikor átvonul a Nyilas jegyében.

A Vénusz a szerelem és a szépség bolygója, és még a pénzügyekkel és a bőséggel is kapcsolatban áll, ezért különösen jól érzi magát a szerencsés Nyilas jegyében. Bár a Vénusz nem a Nyilas jegy uralkodó bolygója, e két személyiség hasonló, mivel mindketten szeretik a társadalmi kapcsolatokat, a kalandokat, a fényűző tevékenységeket és tárgyakat.

Kos (március 21. – április 20.)

Tűz jegyűként elég kényelmes és biztonságos ez a tranzit. Az önbizalmad a szokásosnál is jobban megerősödik, a kalandok és izgalmak iránti vágyad felerősödik, és elmélyül az új élményekkel való kapcsolatod. Ez a tranzit segít abban is, hogy kevésbé érezd magad komolynak, így könnyebb lesz „kitenni magadért” és új kreatív dolgokat kipróbálni.

Bika (április 21. – május 21.)

A Vénusz az ön uralkodó bolygója, ami azt jelenti, hogy ez a tranzit egy extra erős energiaforrást hozhat önnek. A Vénusz arra ösztönzi Önt, hogy vizsgálja meg intim kapcsolatait, hogy eldöntse, melyek azok, amelyek nagyobb figyelmet igényelnek. Ez egy nagyszerű időszak arra, hogy új élményekre és kalandokra összpontosítson, amelyeket szeretteivel közösen hozhat létre!

Ikrek (május 22 – június 21)

A Nyilashoz hasonlóan ön is nagyra értékeli a függetlenségét. Ez a tranzit talán nem arra ösztönzi Önt, hogy hosszú távú kapcsolatokat keressen, hanem inkább a saját lelkével való kapcsolatra összpontosítson. Szánjon egy kis időt csak magára, fedezze fel azokat az új tevékenységeket vagy hobbikat, amelyek örömet szereznek a lelkének, és lángra lobbantják a szenvedélyét. Ha dolgozik az önmagával való kapcsolatán, akkor a jövőbeli kapcsolatai is zökkenőmentesebbek lesznek.

Rák (június 22 – július 21)

Az átvonuló Vénusz bolygó arra ösztönözheti Önt, hogy ebben a hónapban a karrierre és a pénzügyi ügyekre összpontosítson. Itt az ideje, hogy újra lángra lobbantsa a szenvedélyei és az életútja iránt egykor érzett tüzet. Koncentráljon azokra a tevékenységekre, amelyek örömet okoznak Önnek, és határozza meg, hogyan tudja ezeket beépíteni a szakmai életébe. Ha szenvedélyt visz a karrierjébe, az minden eddiginél messzebbre viszi a siker felé.

Oroszlán (július 22. – augusztus 22.)

Ez a tranzit arra ösztönöz, hogy figyelj a belső gyermekre. Bár általában tüzes és nyughatatlan vagy, az idei év kihívásai talán egy kicsit visszahúztak.
De most itt az ideje, hogy összeszedd magad, és hagyd, hogy a belső gyermeked előjöjjön és játsszon. Koncentrálj azokra a dolgokra, amelyeket szeretsz csinálni, a hobbikra, amelyek örömet okoznak neked, és azokra a kapcsolatokra, amelyek miatt biztonságban és támogatásban érzed magad.

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Ez a tranzit segít egy kicsit feloldódni, különösen szerelmi ügyekben. Perfekcionista Szűzként hajlamos vagy elég komolyan venni a dolgokat, de amikor a Vénusz bolygó a Nyilas jegyében áll, arra hívnak, hogy lazíts és szórakozz egy kicsit! Mindig is keményen dolgoztál, ezért helyénvaló, hogy időt szánj a pihenésre, a regenerálódásra és arra, hogy energiát gyűjts a jövőbeli projektekhez.

Ezt már olvastad?
Ők a legszerencsésebbek a szerelemben március 31-én

Mérleg (szeptember 23 – október 22)

Az Ön jegyét a Vénusz, a szépség és a szerelem bolygója uralja. És amikor ez a bolygó a Nyilasba lép, a személyisége még a szokásosnál is kifelé fordulóbb és ragyogóbb lesz.
Itt az ideje, hogy egyedi esélyt adjon magának, és megossza kreatív gondolatait és ötleteit az egész világgal. Az Ön bája és vonzereje biztosítja, hogy komolyan veszik és elismerik a kemény munkáját.

Skorpió (október 23 – november 21)

A Vénusz a pénzhez és a luxushoz kapcsolódik, és úgy érezheted, hogy ebben az időszakban nem csinálsz mást, csak kényezteted magad. Fontos azonban, hogy szemmel tartsd a pénzügyeidet, és próbálj meg olyan olcsó tevékenységeket találni, amelyek békét és örömöt hoznak az egész testednek.
A meditációról, a jógáról, a tarotról és az asztrológiáról való olvasás, valamint a gyakorlás most rendkívül hasznos lehet számodra.

Nyilas (november 22. – december 21.)

A Vénusz a saját társadalmi jegyében áll. Az önbizalmad minden eddiginél magasabb szinten van, és valószínűleg nagyszerű első benyomást fogsz kelteni mindenkiben, akivel most találkozol.
Ez azt jelenti, hogy ez egy remek alkalom arra, hogy kitedd magad a románcnak, az üzleti élet vagy az élet bármely területének. Ne fogd vissza magad, lazítsd meg a gyeplőt, és engedd szabadon a kentaur szellemed ebben a hónapban!

Bak (december 22 – január 19)

A Nyilas egy spirituális jegy, és a Vénusz ebben a jegyben azt üzenheti, hogy tarts egy kis szünetet a munkában, hogy a lelkedben a béke és a harmónia megteremtésére összpontosíthass.
Ha kiegyensúlyozott és fókuszált vagy, minden eddiginél könnyebb a céljaidra és arra összpontosítani, amit az életedbe szeretnél vonzani. Ebben a hónapban sok meditációra, jógára és légzőgyakorlatra van szükség.

Vízöntő (január 20. – február 18.)

Az Ön lelke ugyanolyan gondtalan, mint a Nyilas jegy szülötte, így ez a tranzit érdekes hatással van a szerelmi életére.
Miközben ugyanolyan független marad, mint mindig, a Nyilas nyers és erőteljes természetének köszönhetően a szokásosnál is kényelmesebben érezheti magát a testi vonzalom kimutatásában és az érzelmei megosztásában. Ne blokkolja az érzéseit ebben az időszakban, ossza meg őket azokkal, akiket szeret!

Halak (február 19 – március 20)

Ön született álmodozó, és amikor képzelete a Nyilas tágas természetével egyesül, megnyilvánulási képességei nem ismernek határokat. Ez a tökéletes alkalom arra, hogy megtervezze a jövőjét, hogy jobban átgondolja, mit szeretne az életébe vonzani. Dolgozzon kristályokkal, készítsen listákat, gyakoroljon rituálékat, égessen gyertyákat, és győződjön meg róla, hogy a szíve vágyát teszi bele!

A Vénusz a Nyilasban mindannyiunk számára izgalmas időszak, amikor a lehetőségek nagyobbnak tűnnek, mint valaha, amikor a bőség, a kaland és a romantika virágzik. Tegyen helyet az új és izgalmas eseményeknek és kapcsolatoknak az életében, és engedje el a régi sérelmeket és fájdalmakat a múltból. Ne feledjétek, hogy a jövő fényes és különleges! Ez a tranzit izgalmat és reményt ad nekünk, hogy mindent megkaphatunk, amire egész évben vágytunk, úgyhogy használjuk ki, amíg lehet!

X