A Vénusz 2023. április 11-től május 7-ig az Ikrek jegyében áll.

A Vénusz az Ikrek jegyében tartózkodása alatt mindenbe beleütjük az orrunkat. A kíváncsiság romantikusan és szociálisan is motivál bennünket. „A változatosság az élet fűszere” – ez most a mottónk. Társaságkedvelőek, kommunikatívak, bájosak és érdeklődőek vagyunk.

Bár ilyenkor élénkek és mulatni vágyók vagyunk, érzelmi szinten távolságtartóak lehetünk. A szenvedélyek gyakran szavakkal kezdődnek, mivel hajlamosak vagyunk könnyebben kötődni mentális szinten, amíg a Vénusz az Ikrekben áll. Jobban vonzódunk a szellemileg érdekes emberekhez. Néha a kíváncsiság olyan kapcsolatokba vezet bennünket, amelyeket máskor, egy másik időpontban talán nem alakítanánk ki. Az Ikrek árnyoldala a következetesség hiánya vagy a mélység iránti érdektelenség.

Ezt már olvastad?
Ennek a 3 csillagjegynek nagy szerencséje lesz a szerelmi életében június 10-én

Az Ikrekben álló Vénusz kacér, magával ragadó és alkalmazkodó. Kérdéseket teszünk fel, és szeretnénk a dolgokat könnyedén és élénken tartani. Ebben a tranzitban akkor teljesítünk a legjobban, ha szellemileg lekötnek minket, és a változatosság iránti vágyunkat is kielégítik. A társadalmi ösztönzés vonzó. Szerencsénk van a közlekedéssel, és a kommunikáció is erős lehet.

Íme, hogyan hat a Vénusz az Ikrekben az egyes csillagjegyekre!

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X