Kos (március 21. – április 20.)

Most nagyon figyelsz a baráti körödre, de még mindig találsz időt arra, hogy új kapcsolatokat köss. Lehet, hogy úgy érzed, hogy a baráti társaságod is valami újat keres, mivel az emberek keverednek ebben a körben, és ki is lépnek belőle. Ezért tanuld meg most, ezzel a lehetőséggel, hogy olyan csapatba vagy baráti társaságba illeszkedj, amelyik a legjobban illik hozzád!

Bika (április 21 – május 21)

Ebben az időszakban minden szem rád szegeződik, különösen a munkahelyeden! Ez egy remek alkalom arra, hogy kapcsolatot teremts a munkatársakkal és különösen a főnököddel. Szimpatikusabb vagy, és még motiváltabbnak érzed magad. Ha jól játszod ki a kártyáidat, hamarosan fizetésemelés vagy bónusz érkezhet az utadba, úgyhogy élvezd és légy türelmes!

Ezt már olvastad?
Ezeknek a csillagjegyeknek hihetetlenül kifizetődő lesz március 25.

Ikrek (május 22 – június 21)

A változatosság az élet fűszere, és ebben a tranzitban ezt keresed. Arra összpontosítasz, hogy mindenféle különböző embert, helyet és projektet beépíts az életedbe. Ne vedd túl komolyan a dolgokat, ez a hónap a látóköröd szélesítéséről szól. Jó móka lesz, úgyhogy lazíts és élvezd az utazást!

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X