Bika

Mit szeretne elérni és felfedezni a jövőben? Álmodozzon egy kicsit, mivel a Merkúr a Vízöntő jegyében áll. A sikerhez vezető utat láthat egy szenvedélyes projekt vagy szerelmi érdeklődés terén, különösen, ha uralkodó bolygója a Halak, a kedvenc csillagjegyében halad át.

Szemet vetett egy potenciális érdeklődőre vagy projektre? Csodálod valakinek a munkáját messziről? Ez egy jó alkalom lesz arra, hogy fejlődjetek és elérjetek másokat. A szerelem és a művészet bolygójának köszönhetően jól fog menni a vágy, hogy kapcsolatot teremtsen egy romantikus érdeklődővel az interneten, vagy esetleg elindítson egy projektet.

A Merkúr Vízöntőben járása alatt imádni fogja az új emberekkel való találkozást, ebben az új időszakban régi és új barátokkal is találkozhat. Ami igazán jó, hogy önnek is van egy új érdeklődési köre, és ennek az új érdeklődésnek köszönhetően sok önhöz hasonló embert fog felfedezni, akik erre az érdeklődésre összpontosítanak.

Ez egy nagyszerű időszak számodra, mert sok új emberrel fog találkozni, akiktől vibrálni fog. De előre is szeretne majd nézni, és valami ígéretes dolog irányítja majd a lépteit. Az emberek, akikkel találkozik, inspirálni fogják a fejlődésre, és megadják a szükséges önbizalmat.

Akárhogy is, a Merkúr a Vízöntőben egy szellemileg stimuláló tranzit lehet, így használja ki ezt az innovatív kombinációt arra, hogy előrevigye az életét.

Ikrek

Ez az időszak kedvező és szerencsés lesz számodra, kedves Ikrek. Kezdetnek fel akarsz majd töltődni, de a mások iránti nyitottságod is erős lesz. Akár telepatikus kapcsolatról van szó, amelyet egy barátoddal, szerelmeddel vagy partnereddel osztasz meg, akire számíthatsz, hihetetlenül összhangban leszel.

Mivel a Vénusz az újdonság és a terjeszkedés iránti vágyatokhoz kapcsolja a nem szokványos örömötöket, a jó hírek sokatok számára egy romantikus érdeklődés körül foroghatnak, ha nem is egy szemet gyönyörködtető beszélgetés, amely a szívetek vágyai körül forog.

És ha van valaki, aki könnyen barátkozik, az te vagy, kedves Ikrek, mert te vagy az egyik legbarátságosabb az összes csillagjegy közül. Imádsz új emberekkel találkozni, és még ha később el is ítéled őket (Ikrek vagy), jól fogod érezni magad, ha olyan emberekkel lógsz együtt, akikkel még sosem töltöttél együtt időt.

Találkozni fogsz valakivel, akiben megvan a potenciál egy hosszú távú randevúra, és még ha nem is a legjobb barátot keresed, akkor is érdemes ezt a személyt a pozíció elsőszámú jelöltjének tekinteni. Nagyobb kedvet fogsz érezni ahhoz, hogy beszélgess az emberekkel, új kapcsolatokat alakíts ki, és elfogadóbb legyél az élet minden területéről érkező emberekkel szemben.

Az az igazság veled kapcsolatban, kedves Ikrek, hogy a barátságokat gyakran még a romantikus kapcsolatoknál is többre értékeled, így ha a Merkúr Vízöntőben járása alatt megpillantasz egy potenciális barátot, örömmel fogod üdvözölni ezt a személyt az életedben.

Vízöntő

A veleszületett kitartásod kifizetődik, ezért ne hanyagold el a fejlődésedet. Szeretnél segítő kezet nyújtani egy hozzád közel álló személynek? Csináld. Akár egy beszélgetésről, akár egy találkozásról van szó, egy hozzád közel álló személy (ha nem is testvér vagy szomszéd) együttérzéssel és kedvességgel támogathat téged, és segíthet a projektjeidben.

Ha keresel valakit, a csillagok támogatni fognak. Beleszeretsz valakibe, akivel a közösségi médiában vagy a munkahelyeden találkoztál? Spontán energiák rázzák meg a kommunikációs szektort, a szerelem és önkifejezés szenvedélyes ötödik házát.

Lehet, hogy néhányan közületek úgy döntenek, hogy kísérleteznek a kreatív képességeikkel, ami ugyanolyan izgalmas. A Merkúr a Vízöntőben áll, a szavaid erősebbek lesznek, mint valaha.

Ebben az új időszakban lesznek projektjeid, és ezek nagyobb valószínűséggel lesznek sikeresek. A Merkúr Vízöntőben állásával az égbolton új emberekkel fogsz találkozni, akik valóban segíthetnek és reményt adhatnak neked.

A barátok is fontosak számodra, és ez sokat mond, mert a múltban sok mindenen mentél keresztül néhány barátoddal. Megtanultad, hogy nem minden barátság jó, és nem minden jó barátság hosszú távra szól.

Egy új gondolkodásmód elérhetővé válik, és a felszabadulás pillanatait adja. Ha tehát volt egy időszak, amikor mentálisan stagnáltál, ez a tranzit remekül alkalmas arra, hogy kilendítsen egy bonyolult területről. Mivel a Merkúr az újdonságról szól, ez az időszak az új fejlesztések és új projektek időszaka lehet a számodra.

X