Bika

Mit szeretne elérni és felfedezni a jövőben? Álmodozzon egy kicsit, mivel a Merkúr a Vízöntő jegyében áll. A sikerhez vezető utat láthat egy szenvedélyes projekt vagy szerelmi érdeklődés terén, különösen, ha uralkodó bolygója a Halak, a kedvenc csillagjegyében halad át.

Szemet vetett egy potenciális érdeklődőre vagy projektre? Csodálod valakinek a munkáját messziről? Ez egy jó alkalom lesz arra, hogy fejlődjetek és elérjetek másokat. A szerelem és a művészet bolygójának köszönhetően jól fog menni a vágy, hogy kapcsolatot teremtsen egy romantikus érdeklődővel az interneten, vagy esetleg elindítson egy projektet.

A Merkúr Vízöntőben járása alatt imádni fogja az új emberekkel való találkozást, ebben az új időszakban régi és új barátokkal is találkozhat. Ami igazán jó, hogy önnek is van egy új érdeklődési köre, és ennek az új érdeklődésnek köszönhetően sok önhöz hasonló embert fog felfedezni, akik erre az érdeklődésre összpontosítanak.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki Tarot előrejelzés minden csillagjegy számára, 2023. június 8.

Ez egy nagyszerű időszak számodra, mert sok új emberrel fog találkozni, akiktől vibrálni fog. De előre is szeretne majd nézni, és valami ígéretes dolog irányítja majd a lépteit. Az emberek, akikkel találkozik, inspirálni fogják a fejlődésre, és megadják a szükséges önbizalmat.

Akárhogy is, a Merkúr a Vízöntőben egy szellemileg stimuláló tranzit lehet, így használja ki ezt az innovatív kombinációt arra, hogy előrevigye az életét.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X