Kos

Ez az ősz egy új fejezet az életedben, és te készen állsz rá. Engedd el a múltat, ez a tanácsod az elkövetkező időszakra. Szabadulj meg a lélek terheitől, hogy energetikai előnyökben részesülhess, és egy szép jövő előtt egyengetheted az utat. Számodra ez mostantól csodálatos lehet, csak attól függ, milyen hozzáállást fogadsz el.

Bika

Ez a megfelelő idő arra, hogy hálásak legyünk azért, amink van. Szánj rá egy pillanatot magányosan, és gondolj vagy írj egy listára minden jót az életedben, a családtól, a lakástól, az otthontól, a munkától, a pénztől, még a legutóbbi vásárlásaidat is. Nincs elég dolog az életben, amiért hálás lehetsz?

Ikrek

Ez a gyógyulás ősze az Ikrek számára. Engedd el múltbéli bánataidat, imádkozz, gondolkodj szabadon, engedd el a korlátokat, amilyen hamar csak lehet. Koncentrálj a jelen pillanatra, és gondolkodj szabadon, a magad módján. A kibontakozó ötletek és képek, az új perspektívák, amelyek az elmédben megtelepednek, gyökeresen át fognak változtatni téged. Engedd el a szenvedésedet, szeresd magad és vigyázz magadra, hogy jó dolgok történhessenek.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X