Egy új nap kezdődik. Az asztrológusok pontosan megmondják, milyen lesz, és megosztják véleményüket arról, hogyan vonzhatod magadhoz a szerencsét, és hogyan tarthatod magaddal az élet minden területén.

A mai nap sokunk számára egy új életszakasz lesz, ezért különösen fontos, hogy óvatosak és körültekintőek legyünk. Lehetséges, hogy a mai Hold megfosztja az embereket a történtek józan értékelésétől. A valóság nem egészen az lesz, aminek látszik. Ahogy a lelkünk, az agyunk és a testünk érzékelné. Sajnos sok kérdés kérdés marad. Óvakodjunk a túlzott izgalomtól, hogy ne hajszoljuk magunkat kalandos cselekedetekre. Használj amuletteket a kellemetlen emberek ellen, mivel elég sokan lehetnek.

Holdfázis: Ma a növekvő Hold a Rák jegyében tartózkodik. Ez a kombináció az 5. holdnapon előhozhatja bennünk a sötét oldalunkat, de ne feledd, hogy a „sötét” egyáltalán nem jelenti azt, hogy „rossz”. Arról szól, hogy felébred a belső erőd, és felfedezel magadban valami újat, ami mindig új lehetőségeket hoz. Az ilyen napokon születnek a zseniális ötletek, mert a Holdnak még nem volt ideje megerősödni.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X