Egy új nap kezdődik. Az asztrológusok pontosan megmondják, milyen lesz, és megosztják véleményüket arról, hogyan vonzhatod magadhoz a szerencsét, és hogyan tarthatod magaddal az élet minden területén.

A mai nap sokunk számára egy új életszakasz lesz, ezért különösen fontos, hogy óvatosak és körültekintőek legyünk. Lehetséges, hogy a mai Hold megfosztja az embereket a történtek józan értékelésétől. A valóság nem egészen az lesz, aminek látszik. Ahogy a lelkünk, az agyunk és a testünk érzékelné. Sajnos sok kérdés kérdés marad. Óvakodjunk a túlzott izgalomtól, hogy ne hajszoljuk magunkat kalandos cselekedetekre. Használj amuletteket a kellemetlen emberek ellen, mivel elég sokan lehetnek.

Holdfázis: Ma a növekvő Hold a Rák jegyében tartózkodik. Ez a kombináció az 5. holdnapon előhozhatja bennünk a sötét oldalunkat, de ne feledd, hogy a „sötét” egyáltalán nem jelenti azt, hogy „rossz”. Arról szól, hogy felébred a belső erőd, és felfedezel magadban valami újat, ami mindig új lehetőségeket hoz. Az ilyen napokon születnek a zseniális ötletek, mert a Holdnak még nem volt ideje megerősödni.

Május 23-án mágneses viharok: Nem várható mágneses zavar.

Ami ma szerencsét hoz

ügyek lezárása
segítség az embereknek
lelki nyugalom
mérsékelt erőfeszítés
séták

Mi fogja elriasztani a sikert ezen a napon

hamis ígéretek
saját képességeink túlbecsülése
rossz szokások
ésszerűtlen kockázatok
elhamarkodott következtetések

Otthoni feladatok a holdnaptár szerint

A Rák segít ráhangolódni egy adott ügyre, és azt a végsőkig vinni. A Holdtól ebben a Víz jegyben kapott energiát jobb, ha a háztartási ügyekbe irányítjuk. Próbálj meg nem veszekedni a szeretteiddel, és ne haragudj rájuk, ha valamin közösen kell dolgoznotok. Este mindenképpen szükségünk lesz egy kis pihenésre. A szakértők azt tanácsolják, hogy ha lehet, halasszuk el a dolgokat délutánra, hogy elkezdhessük élvezni az életet és szórakozni. A legfontosabb, hogy ne válasszunk szabadidős tevékenységnek olyasmit, ami negatív érzelmeket vált ki, vagy elveszíthetjük a fejünket.

Pénzügyek és munka az 5. holdnapon

Ma bátran készíthetsz terveket a jövőre vonatkozóan – egy hétre vagy akár egy hónapra előre. A növekvő Hold a Rákban elősegíti a fantázia tág szárnyalását és a belső szabadságot, ami lehetővé teszi, hogy egészen másképp gondolkodj. Az asztrológusok azt javasolják, hogy ezt kihasználva könnyedén valósíts meg olyan dolgokat, amelyeket korábban nem mertél megtenni.

A Rákban álló Hold azonban nem kedvez a diplomáciának: ma kevesen lesznek hajlandóak erre. Az asztrológusok azt tanácsolják, hogy az érzelmek hatására ne költsünk pénzt, különösen ne meggondolatlanul. Ez nagyon negatív következményekkel járhat, amit a jövőben megbánhatsz.

Szerelem és kommunikáció május 23-án

Ezek a holdtöltések jót tesznek a szerelmi kapcsolatok fejlődésének. Próbálj optimista maradni, hogy hihetetlenül vonzónak találjon az ellenkező nem. Az asztrológusok azonban figyelmeztetnek: megnő a valószínűsége annak, hogy az emberek manipulálni akarják egymást. Ennek a csapaton belüli hírnév gyors romlása és a szerelmi kapcsolatok megromlása lesz a hozadéka.

Tehát vigyázzatok: az a könnyedség, amellyel az emberek most kapcsolatba kerülnek és engednek, megtévesztő lehet. Legyél figyelmesebb a szeretteidre, és gondolj rájuk gyakrabban, elnyomva önzőségét. Az a feladatod, hogy hűséges és kedves maradj.

X