Ma van November legsikeresebb napja: Hogyan hat az erőteljes energia az egyes csillagjegyekre?

Ahogy változik a hőmérséklet, és kint lehullanak a levelek, úgy érezzük, hogy az ősz lassan átadja helyét a közelgő télnek, ami azt jelenti, hogy a Skorpió-szezon is javában tart.

Kos: A barátaid jól megérdemelt támogatást nyújtanak neked.

Határozott tűz jegyűként hajlamos vagy visszautasítani a körülötted lévők segítségét, még akkor is, amikor a legnagyobb szükséged lenne rá. Bár ez segíthet megvédeni az egódat és a függetlenség iránti igényedet, a végén gyakran a szükségesnél többet harcolsz. Szerencsére a közös erőforrások nyolcadik házában lévő Nap négyzetet alkot a barátok tizenegyedik házában lévő Jupiterrel, ami megkönnyíti, hogy segítséget kapj. Ez valószínűleg ellenállásba ütközik a részedről – különösen, mivel ez a két bolygó fix jegyben áll -, de a barátaid, akik körülvesznek, valószínűleg nem fogadnak el nemleges választ. Fogadd el a segítséget, és ne feledd, hogy a legjobb barátaid mindig ott vannak, hogy támogassanak téged.

Bika: A karriered fejlődése felértékeli a kapcsolataidat.

Az utóbbi időben rengeteg növekedést és lehetőséget tapasztalsz a karriered terén, és november 15-én a kapcsolataid támogatják a karriered további bővülését. A romantikus kapcsolatok és partnerségek hetedik házán áthaladó Nap rávilágít arra, hogy jól tudsz együttműködni másokkal, és ez sokat segíthet a szakmai életedben. Akár intim, akár szakmai kapcsolatról van szó, mindenképpen a legjobbat hozd ki ebből a napból, így ne hagyd ki az újdonsült lehetőségeket, amelyek ezekből a kapcsolatokból adódnak.

Ezt már olvastad?
5 csillagjegy, amely meggazdagszik Októberben

Ikrek: A munkamorálod növelni fogja a bölcsességedet.

Kíváncsi levegő jegyűként büszke vagy arra, hogy folyamatosan tanulni tudsz. Bár a Skorpió évszakának energiája egészen más, mint a Tiéd, a Nap útja a munka és a felelősség hatodik házán keresztül megismétli a struktúra és a fegyelem iránti vágyadat. Bár időnként hajlamos vagy meglehetősen kiszámíthatatlanul mozogni, az információk befogadására irányuló vágyadat nem tudod teljes mértékben kielégíteni következetesség nélkül. November 15-én pontosan ezt kapod meg majd. A Vízöntőben járó Jupiter és a Skorpióban járó Nap együttállásával a tudás iránti vágyadat támogatja az újonnan felfedezett képességed a következetességre. Akár egy főiskolai kurzust veszel fel, akár időt szánsz arra, hogy megtanulj valamit, ami érdekel, ez a nap hihetetlenül produktív lesz számodra.

Rák: Támogatást kapsz a törekvéseidhez.

A Skorpió évszakban hajlamos vagy a virágzásra, mivel a Nap a szórakozás, a kreativitás és a szerencse ötödik házán halad át. A Jupiter november 15-én csatlakozik a nagy képhez, megduplázva ezt, és hozzáadva mások érzelmi vagy pénzügyi támogatását. Az önkifejezés iránti vágyad teljes mértékben támogatva lesz ezen a napon. A csillagjegy aktív őrzőjeként ez ismeretlen lehet, de kiérdemelted, úgyhogy élvezd, amíg lehet.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal

Random Posts