Megszabadultok a „hiány” mérgező ciklusaitól, amelyek lehetővé tették számodtokra, hogy elhigyjétek, hogy amit szeretnétek, az nem lehetséges.

Bőség árad várható az életetek számos különböző aspektusába. Használjátok az intuíciótokat, hogy segítsen nektek előmozdítani a célotokat és továbbra is virágozni. Ebben az időszakban kaphattok híreket pénzügyi lehetőségekről vagy váratlanul felétek érkező pénzről. Ez a bőség spiritualitás formájában is érkezhet, megajándékozva titeket a célotok világos meghatározásával és azzal, hogy hogyan kell azt követnetek. Kommunikáljátok egyértelműen, hogy mit akartok, és várjátok el, hogy az univerzum tízszeresen viszonozza azt. A múltban voltak blokkok, amikor arról volt szó, hogy képesek vagytok kifejezni magadat annak érdekében, hogy megkapjátok, amit akartok. Magunk mögött hagyjuk ezeket a ciklusokat és átöleljük mindannak a teljes spektrumát, ami megtörténhet, ha egyszerűen csak hiszünk magunkban és a célunkban. Ez egy olyan időszak, amikor a szeretet teljes mértékben gyökeret ereszthet, hogy növekedjen és terjeszkedjen az életetekben.

Olyan sok rossz szünetet éltetek már át, hogy talán nehéz elhinnetek, hogy végre jobb idők jönnek. Bízzatok abban, hogy minden rendben van és továbbra is jobb lesz, amíg magunk mögött hagyjuk a régi, elavult gondolkodásmódot és létmódot. Ahogy továbbra is a szívünkből élünk, képesek vagyunk felnagyítani a bőséget az életünkben és önmagunkban. A bőség számtalan módon jelenik meg az életünkben. Ismerjétek el a jelenlegi ajándékaitokat, hogy megteremtsétek az energiát ahhoz, hogy még több áramoljon felétek. Legyetek nyitottak a befogadásra.

#Megerősítés: Nyitott vagyok a bőség befogadására, amit az univerzum most küld nekem.

X