Mai Holdnaptár, 2021 október 19.

Minden holdnapnak más-más energiája van, és az asztrológusok tanácsai segíthetnek abban, hogy sikeres legyen a napod. Tanácsaik az éjszakai fényesség hangulatát tükrözik, és lehetővé teszik, hogy mindenki megtervezze ügyeit és szerencsét vonzza.

Ez a keddi nap lesz az egyik legmozgalmasabb nap. A Hold ma képes lesz felborítani minden tervet. A szakértők azt javasolják, hogy tartózkodjunk az impulzivitástól és a sietségtől, hogy elkerüljük a kétértelmű helyzetekbe kerülést.

Holdfázis

A 13. holdnap a növekvő Holdnak a Kos csillagképbe való átlépésével kezdődik. A nap a küzdelem energiájával telik, amikor fontos, hogy tudatosságot és önmérsékletet gyakoroljunk, tanuljunk a múlt hibáiból, és megtaláljuk a saját utunkat.

Mágneses viharok október 19-én: A Napon olyan kitöréseket regisztráltak, amelyek elérik a Föld magnetoszféráját. Keddre gyenge mágneses vihar várható.

Mi hoz ma szerencsét

 • felelősségteljes viselkedés
 • egészségügyi lépések
 • tervezés
 • kreativitás
 • építkezési tervek
 • kompromisszumos megoldások keresése

Mi fogja elriasztani a sikert ezen a napon

 • mértéktelenség
 • érzelmi impulzusoknak engedés
 • túlterhelés
 • veszekedések
 • a biztonsági eljárások be nem tartása

Otthoni dolgok a holdnaptár szerint

Ennek a napnak az energiája alkalmas arra, hogy megtisztítsuk otthonunkat a negativitástól. Ezen a napon az asztrológusok azt javasolják, hogy tegyen rendet otthonában, szabaduljon meg az egészséget és a szerencsét ellopó vámpír dolgoktól, és tartózkodjon a zajos partiktól, amelyek kifárasztják és hangulatváltozásokat okoznak. Ezen a napon ne engedjen be idegeneket az otthonába, mert azok között lehetnek rosszindulatúak, akik árthatnak önnek.

Ezt már olvastad?
5 csillagjegy, amely meggazdagszik Októberben

Szerelem és kapcsolatok a 13. holdnapon

A kapcsolatok ezen a holdnapon átalakulnak, és sok múlik majd a viselkedés vonalán. A veszekedések és a próbálkozások a szerelmesek közötti bizalom elvesztéséhez vezetnek, és fájdalmas szakítást okozhatnak. A magányos szíveknek azt tanácsolják az asztrológusok, hogy ne siessenek el egy döntést, nehogy tévedésbe essenek, és ügyes manipulátorok áldozatául essenek. Az üzleti és baráti kapcsolatok is romolhatnak, ami azt jelenti, hogy a találkozókat és a hosszabb interakciókat jobb, ha egy kedvezőbb időpontra halasztjuk.

Pénzügyek és munka Október 19.

Ez a kedd a határozott cselekvés időszaka lesz, de ha nincs önbizalom a helyes döntések meghozatalában, akkor nincs értelme új projektekbe kezdeni. A nap az áttörés energiájával telik, amikor fontos, hogy kontrolláld a szavaidat és az érzelmeidet, nehogy lemaradj a versenytársaidtól. A pénzügyi tevékenység valószínűleg nem hoz jó gyümölcsöt, ami azt jelenti, hogy a pénz befektetése vagy a költséges vásárlások szükségtelenek.

Hangulat és egészség kedden

A kedd a rossz hangulat leküzdésének és az egészségedre való odafigyelésnek az ideje. Egy enyhe mágneses vihar hatással lesz arra, hogyan érzed magad, ami azt jelenti, hogy meg kell védened magad. Ha elkerülöd a túlhajszoltságot és a negatív emberekkel való tartós kapcsolattartást, akkor kellemetlen túlzások nélkül töltheted a keddet.

Random Posts