A hozzánk legközelebbi éjszakai csillag energiája segíthet megoldani a problémákat, vagy maga is létrehozhatja azokat. Használd az asztrológusok tanácsait, hogy tisztában légy azzal, mi történik, és hogy elkerüld a baklövéseket az élet minden területén.

A Hold ma arra késztetheti az embereket, hogy aktívan dolgozzanak a saját és általában a társadalom javáért. Próbálj meg ezen a napon energikus maradni. Használj pozitív megerősítéseket, és iktasd ki a negatív gondolkodást, hogy ez a nap csak sikert hozzon neked. Ez az időszak ideális a munkához és minden olyan vállalkozáshoz, amely szellemi munkával jár. A fizikai aktivitás szintén előnyös lesz a mai napon.

Holdfázis: A 23. holdnap kezdődik. Ismét a Bak jegyében áll majd. Ez azt jelenti, hogy a fogyó Hold kreatív és nagyon stabil lesz. Jót tesz majd a munkában, az üzletnek és a hangulatunknak. Ez egy nagyon jó és pihentető nap, amelyen sok fontos dolgot elintézhetünk.

Mágneses viharok április 13-án: A meteorológusok nem jósolnak semmilyen zavart a Napnál. Az időjárásra érzékenyek megnyugodhatnak az egészségükkel kapcsolatban.

Ami ma szerencsét hoz

lelkiismeretes munka
magány
lelki fejlődés
tanulás
pénzügyi tevékenység
testmozgás

Mi fogja elriasztani a sikert ezen a napon

konfliktusos helyzetek
a jólét elhanyagolása
bosszúvágy
lustaság

Házimunkák a holdnaptár szerint

Ezen a csütörtökön a Hold választási lehetőséget ad, hogy otthoni házimunkát végezzünk vagy pihenjünk. Ha szeretnénk, akkor otthon is végezhetünk némi munkát. Nagy siker várható azok számára, akik szabadúszók. A Hold hatása pozitív impulzust ad a térnek, így a nap aktívnak és vidámnak ígérkezik. Otthon takarítással és főzéssel, illetve némi testmozgással foglalatoskodhatsz. Ha szünetet tervezel a rutinból, akkor a magányban vagy szeretteid társaságában pihenhetsz.

Pénzügyek és munka a 23. holdnapon

A szakértők mindenekelőtt azt tanácsolják, hogy a fogyó hold energiáját pénzügyi problémák, adósságok és gondok esetén használd ma. Nagyon erőteljesek lesznek ezen a napon. Ha ma történetesen szabadnapod van, akkor menj el vásárolni és számold össze a pénzed. Minden esély megvan arra, hogy sikerüljön, bármit is tervezel.

A Bak hatása élesíti a felelősségérzetedet, így sokkal könnyebben tudsz a feladataidra koncentrálni. Ezen a napon az asztrológusok az üzleti, kereskedelmi és vásárlási tevékenységek lezárását javasolják. Befektethetsz ingatlanvásárlásba, és befizethetsz egy bankban vezetett megtakarítási számlára.

Szerelem és kommunikáció április 13-án

A Hold fogyó fázisa, párosulva azzal, hogy a Bak jegyében áll, nem kifejezetten kedvez a lelki társ megtalálásának. Próbálj meg óvatos és figyelmes lenni, hogyan viselkednek a körülötted lévők. Ez egy jó időszak arra, hogy aktívan tevékenykedj a házasságodban. Szánjon időt a romantikára, és ajándékozd meg a másik feled.

A mai nap remek alkalom arra, hogy közelebb hozzon egymáshoz a partnereddel és őszinte vallomásokat tegyetek. Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy időt tölts a szerelmeddel, gyermekeiddel, rokonaiddal. A Bak is szereti a magányt, ezért ha szeretnéd, megpróbálhatod magadat mindenkitől és mindentől elzárni, élvezve a magányt.

X