A hét eleje határozza meg a tempót, ami azt jelenti, hogy pozitívan kell eltöltened. Az asztrológusok ajánlásai erre a hétfőre segítenek a kihívások eldöntésében és a hétfői nehézségek leküzdésében.

Ez a hétfő energetikai szempontból meglehetősen nyugodt nap lesz. A szakértők megjegyzik, hogy a jó hangulat lesz a siker kulcsa, és az asztrológusok azt javasolják, hogy szenteljünk időt a régi megoldatlan kérdéseknek, hogy végre bezárjuk a múlt kapuit, és felkészüljünk a pozitív változásokra az életben.

Holdfázis: A Halak csillagképben álló gyilkos éjszakai fényesség hatása nyugodt, sőt kissé lusta lesz. Ez azt jelenti, hogy nem tanácsos túlzottan aktívan kezdeni a hetet. A 27. holdhónap a kimért munkára alkalmas. Spirituális gyakorlatok és pozitív kommunikáció. Április 17. arra is jó lesz, hogy bölcs kollégáktól vagy mentoroktól tanuljunk.

Mágneses viharok április 17-én: Erős kitörések nem várhatóak, de a Föld magnetoszférájának enyhe zavara hatással lehet a közérzetére. Ezért érdemes elhalasztani az időigényes feladatokat, és minél többet pihenni.

Ami ma szerencsét hoz

spirituális gyakorlatok
egészségmegőrzés
séták
régi feladatok elvégzése
tervezés
kommunikáció
kreatív gyakorlatok
a ház megtisztítása a negativitástól

Mi fogja elriasztani a sikert ezen a napon

túlhajszoltság
agresszív és impulzív viselkedés
kockázatvállalás
meggondolatlan vásárlások
veszekedések és konfliktusok

Házimunkák a holdnaptár szerint

Hétfőn ne foglalkozz a ház körüli nehéz fizikai munkákkal. Ez a nap a pihenésre, a regenerálódásra és a tervezésre szolgál. Az asztrológusok azt javasolják, hogy fordíts időt kreatív tevékenységekre, amelyek kiválóan alkalmasak a stressz és a fáradtság levezetésére. Ezen kívül ettől a naptól kezdve szisztematikus energiatakarítással is foglalkozhatsz, hogy ne legyen helye a negativitásnak az otthonodban. Április 17-én nincs szükség zajos összejövetelekre és bulikra, amelyek kifáraszthatnak és megfoszthatnak a jó kedélytől.

Pénzügyek és munka a 27. holdnapon

A hétfő nem a legjobb időpont komplex projektek elkezdésére. A Halakban járó Hold inkább arra hajlik, hogy lezárd az aktuális ügyeket, és folytasd a korábban elhalasztott munkákat. Április 17-e tökéletes nap arra, hogy pontot tegyél a dolgok végére, és bezárd a múlt kapuit, megszabadulva a felelősség terhétől. Az asztrológusok azt javasolják, hogy állj ellen a pénzköltés késztetésének – ez egy jó alkalom arra, hogy okosan fektess be, takarékoskodj és összehasonlítsd az árakat az élethez szükséges dolgok megvásárlása érdekében.

Szerelem és kommunikáció április 17-én

A hétfő nem a boldogságod aktív keresésének az ideje, de a nem kötelező találkozók fontosak lesznek. A pozitív kapcsolatépítés, az új ismeretségek és a lehetőség, hogy alaposabban szemügyre vedd a környezetedet, segíteni fog a céljaid meghatározásában. Azoknak, akik már megtalálták a boldogságot, az asztrológusok azt javasolják, hogy egy érzelmi kilengések nélküli napot töltsenek, csinálják azt, amit szeretnek, vagy menjenek el sétálni ahelyett, hogy a falak között ülnének.

X