Mai Holdnaptár, Április 20., Veszélyes napunk lesz

A jövőnk nemcsak tőlünk, hanem a Hold befolyásától is függ. Az asztrológiai tanácsok segíthetnek elkerülni a napi problémákat és nehézségeket.

Az előrejelzések szerint ma rengeteg probléma lesz. Ez elsősorban egy nagyon veszélyes eseménynek – a gyűrűs napfogyatkozásnak – köszönhető. A Hold közvetlenül a Nap elé kerül, és teljesen belép a korongjába. Ennek a napnak a fő veszélye a teljes kiszámíthatatlanság. Természetesen megtudhatod, hogy mi történhet ma, de az ilyen napokon semmiben sem lehetsz teljesen biztos.

Holdfázis: Az 1. holdnap kezdődik. A Hold ma megújul és felkel. A Bikában való jelenléte azt jelenti, hogy a napfogyatkozás hatásai hosszan tartóak lehetnek. Lehetséges, hogy egyes kérdések nagyon erőteljes hatással lesznek a jövőbeli eseményekre. Ezt megint csak nem lehet megjósolni, ezért a legjobb, ha nyitva tartod a szemed, és nyugodtan veszed a dolgot.

Mágneses viharok április 20-án: A meteorológusok fokozott naptevékenységet jósolnak. Ma nagyon nagy a valószínűsége egy 1. szintű mágneses viharnak.

Mi hoz ma szerencsét

csendes ügyek

kedves emberek társasága

új kezdetek

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Mi fogja elriasztani a sikert ezen a napon

indokolatlan kockázatok

hízelgés és megtévesztés

felesleges vásárlások

spontaneitás

Háztartási teendők a holdnaptár szerint

Ma új holdhónap kezdődik, ezért a szakértők azt tanácsolják, hogy frissítsük fel egy kicsit az otthonunkat: ezzel együtt az energia is megújul, kissé csökkentve a napfogyatkozás rossz hatását. A mai nap ideális a bútorok kisebb átrendezésére, de általános takarításra nincs szükség. A felesleges dolgoktól való megtisztítás hasznos lesz, de ne ragadtasd el magad túlságosan, mert van rá esély, hogy olyan dolgokat dobsz ki, amelyekre belátható időn belül szükség lesz. Ha a háztartási teendők akadályoznak a pihenésben, kerüld el őket. Az asztrológusok nem tanácsolják, hogy ma aktívan terheld magad házimunkával.

Szerelem és kommunikáció április 20-án

Jobb, ha nem kötsz új ismeretségeket a napfogyatkozás idején. Pontosabban kellemesek lehetnek, de semmiképpen sem érdemes erőltetni az eseményeket. Az emberek nagyon önzőek és kellemetlenek lehetnek a kommunikációban, ezért ne sértődj meg gyorsan, vagy ne kritizáld őket. Adj nekik esélyt, hogy holnap magyarázattal javítsanak a viselkedésükön.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Összességében a napfogyatkozásnak nem lesz nagy hatása a szerelmi szférára, de ez nem jelenti azt, hogy megnyugodhatsz. Ha párkapcsolatban élsz, ne tegyél olyan ígéreteket a szerelmednek, amelyeket később nem tudsz betartani. Ugyanez vonatkozik a baráti és rokoni kapcsolatokra is.

Pénzügyek és munka az 1. holdnapon

Az újhold és a növekedési szakasz kezdete általában zöld utat ad a határozott és merész cselekvéshez, de ma nem. A legjobb, ha most nem kockáztatsz, és nem kezdesz semmi újba. Várj legalább holnapig. A munkahelyi és üzleti problémákat inkább szavakkal, mint agresszióval old meg. Ne pazarold értelmetlen konfrontációra azt a kevés energiát, amivel már rendelkezel.

Ami a pénzt illeti, az asztrológusok azt tanácsolják, hogy ma ne költs túl sokat. Ha vásárolni kell menned, készíts bevásárlólistát. Fennáll a veszélye annak, hogy többet költessz, mint amennyire szükséged van, és ezzel eladósítod magad. Ennek elkerülése érdekében ne engedj a vásárlás izgalmának, és csak megfontolt lépéseket tegyél.

X