Mai Holdnaptár, Április 3., Ma ne kockáztassunk

A Hold energiája szeszélyes, ezért olyan fontos, hogy tisztában legyünk a hangulatával. A holdnaptár értékes tippeket ad, amelyek segítenek abban, hogy sikeres legyen a napod és vonzd a pozitív eseményeket.

A hét eleje nem lesz a legkedvezőbb, de a szakértők azt javasolják, hogy ne kételkedj a képességeidben. Az önuralom képessége és az, hogy nem kapkodod el a döntéseket, nemcsak a balszerencsétől fog távol tartani, hanem segít elkerülni a bajok vonzását is. Fontos, hogy jó hangulatban kezdjük a hetet, hogy sikeres hetünk legyen.

Holdfázis: A 13. holdnapot a Szűz csillagképben töltjük. A teret a diszharmónia energiája tölti majd meg, ami megnehezíti a koncentrációt. Az asztrológusok azt javasolják, hogy ne kezdjünk bele semmi újba, és végezzük a megszokott munkákat. A szerencse nem fordít hátat neked, ha nem vállalsz egyszerre több ügyet, és nem vállalsz felesleges kockázatot.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Mágneses viharok április 3-án: A Föld magnetoszférája nyugodt állapotban van. Erre a hétfőre nem jeleznek mágneses viharokat.

Mi hoz ma szerencsét

bizakodás
a folyamatban lévő munka befejezése
pihenés
tervezés
gyaloglás
pozitív kommunikáció
kreativitás

Mi fogja elriasztani a sikert ezen a napon

kapkodás és impulzivitás
kockázatok
agresszió
figyelmetlenség
túlhajszoltság
meggondolatlan költekezés

Otthoni feladatok a holdnaptár szerint

Hétfőn nem érdemes elsietni a dolgokat, és egyszerre több dolgot is elvégezni. Az asztrológusok azt javasolják, hogy fokozatosan tegyük rendbe a dolgokat, hogy elkerüljük a túlterhelést, és ne veszítsük el a jó hangulatot. Ezen a napon átnézheted a holmidat, hogy helyet csinálj az új cuccaidnak, és búcsút mondjon a kellemetlenné, használhatatlanná vált vagy túl kicsivé vált tárgyaknak. Nem jó ötlet zajos bulit tartani – jobb, ha az estét a családdal töltöd.

Pénzügyek és munka a 13. holdnapon

A hétfő nem lesz nehéz nap a héten, ha nem terheled túl magad, és nem teszel olyan dolgokat, amelyek negatív érzelmeket okoznak. Az asztrológusok azt javasolják, hogy foglalatoskodj az aktuális munkáid felgöngyölítésével, valamint a tervezéssel. A kreatív emberekre is mosolyogni fog ma a szerencse. A hét elején a pénzügyi tevékenység nem tanácsos, mert nagy a valószínűsége annak, hogy rosszul vagy túlárazzák a felesleges árukat vagy tárgyakat. Nincs értelme ma kölcsönkérni és kölcsönadni, hogy ne kerülj bajba.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Szerelem és kommunikáció április 3-án

Hétfőn nem ajánlatos kellemetlen témákat érinteni és a kapcsolatokról tájékozódni, hogy elkerüljük a komoly konfliktusokat és a kapcsolatok megromlását. A nap nem alkalmas új találkozásokra sem, amelyek csalódásba torkollhatnak. A házaspároknak fontos, hogy ma érzékenységet és törődést tanúsítsanak egymás iránt, a magányos szívek pedig egyszerű varázsigékkel vonzzák a szerelmet.

X