A vasárnap nem a hőstettek ideje, nemcsak a holdnaptár szerint, hanem a népi bölcsesség szerint sem. Asztrológiai tanácsok segítenek abban, hogy sikeresen zárd a hetet, és ne botladozz a személyes boldogsághoz vezető úton.

Ez a vasárnap nem lesz túl pozitív, de nem lesznek nagyobb problémák. A nap energiája meglehetősen stabil, de a felkelő Hold erős érzelmeket válthat ki, amelyeket meg kell osztani a megbízható emberekkel, hogy elkerüljük a negativitást, és ne váljunk manipulátorok áldozátává. A szakértők azt javasolják, hogy energiáidat békés célokra irányítsd, hogy megszabadulj a hangulatingadozásoktól.

Holdfázis: A 10. holdnap a Szűz csillagképben felkelő éjjeli csillag hatása alatt áll majd. Ez a nap a pihenés és az energiafeltöltés napja, de a felkelő Hold az aktivitásra is robbanásszerűen hat. Az asztrológusok azt javasolják, hogy az energiáidat a halogatott ügyek megoldására, valamint olyan munkára összpontosítsd, amely nem okoz negatív érzelmeket.

Mágneses viharok április 30-án: A Föld magnetoszférája nyugodt. Erre a vasárnapra nem jósolnak mágneses viharokat.

Mi hoz ma szerencsét

pihenés
a munka befejezése
az egészségre való odafigyelés
pozitív kommunikáció
az előérzetekre való odafigyelés
a szükséges információk keresése

Mi fogja elriasztani a sikert ezen a napon

agresszió
meggondolatlan cselekedetek
titkok felfedése
spontán költekezés
a szerencse jeleinek figyelmen kívül hagyása

Házimunkák a holdnaptár szerint

A vasárnap a pihenés és a pozitív érzelmek ideje, ami azt jelenti, hogy nem szabad negatívumokkal elhomályosítani a szabadnapot. Az asztrológusok azt javasolják, hogy szánj időt magadra, törődj a külsőddel, vegyél egy illatos fürdőt, sétálj egyet a parkban vagy beszélgess a szeretteiddel. Az általános takarítással sem kell bajlódnod, de a kellemetlen tárgyaktól megszabadulhatsz és meg is kell szabadulnod. Azokról a dolgokról beszélünk, amelyek csak a helyet foglalják, és nem okoznak sem kellemes érzéseket, sem nosztalgiát. A szabadidődben nyugodtan csinálhatsz bármit, amihez kedved van: a kedvenc hobbid remek módja annak, hogy megőrizd a pozitív hozzáállásodat és felszabadítsd a felgyülemlett energiát.

Szerelem és társaság a 10. holdnapon

Az asztrológusok ma azt javasolják, hogy tölts időt olyan emberekkel, akik nemcsak meghallgatnak, hanem értékes tanácsokkal is ellátnak. Egy már kialakult kapcsolatban ne hozz fel kellemetlen témákat. A gondoskodó és támogató partnerek sok bajtól kímélnek meg. A magányos szíveknek nem kell félniük az új ismerősöktől, de fontos, hogy odafigyeljenek a viselkedésükre, hogy ne essenek áldozatul a mérgező személyiségeknek.

Pénzügyek és munka április 30-án

Ezen a vasárnapon nincs értelme olyan dolgokat csinálni, amelyek minden energiádat és idődet lekötik. Az asztrológusok azt javasolják, hogy olyan tevékenységeket válassz, amelyek nem okoznak negativitást. A képzés, az információgyűjtés, a folyamatban lévő vagy korábban elhalasztott munkák befejezése jól fog menni. A pénzügyek terén ma óvatosnak kell lenned – fennáll a veszélye, hogy csalókban bízol, vagy sok pénzt költessz felesleges javakra.

X