Mai Holdnaptár, Augusztus 22., Remek napra számíthatunk

A legtöbb életesemény és körülmény közvetlenül vagy közvetve, de mindenképpen a Hold hatásával függ össze. A Holdnaptár segítségével a saját kezedbe veheted a sors irányítását.

Új hét kezdődik. Ez a hétfő nem csak a munkára és az üzletre, hanem a szerelemre és a romantikára is jó lesz. Ez egy olyan időszak, amikor sok embernek több időt kell majd üzleti ügyekkel töltenie, de ez nem jelenti azt, hogy teljesen el kellene feledkeznie szeretteiről és barátairól. Próbáld meg aktívan használni a szerencsét hozó varázstárgyakat a szerelem vonzására, mert ez a nap tökéletes a romantikára, a flörtölésre és a randizásra.

Holdfázis: A 25. holdnap kezdődik. A fogyó Hold a Rákba lép, új lehetőségeket nyitva meg előttünk. Ennek az egyesülésnek a hátterében kellemes és fényes érzések hullámai lehetnek. Ne félj ma nyíltan kifejezni az érzelmeidet, mert a hatás kellemesebb lesz a szokásosnál. Ha több tapintatot és barátságosságot mutatsz az emberekkel való érintkezésed során, az emberek gyakrabban fognak kedvesen reagálni rád.

Ezt már olvastad?
3 csillagjegy, akiknek nagyszerű napjuk lesz Szeptember 28-án, Szerdán

Mágneses viharok augusztus 22-én: A meteorológusok nem észlelnek fokozott naptevékenységet, ami azt jelenti, hogy nem várható mágneses vihar.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal

Talán ezek is érdekelhetnek