Mai Holdnaptár, Február 15., Ma figyelned kell a tetteidre

A holdnaptárban mindig megtalálod az asztrológusok ajánlásait a következő napra. Használd a tanácsaikat, hogy biztosítsd, hogy sikeres szerdád lesz, amely csak győzelmeket és minél kevesebb csalódást hoz neked.

A Hold befolyását mindig kihasználhatod. Még akkor is, ha az éjszakai fényesség agresszív vagy erős disszonanciát mutat a csillagok energiájával, fontos, hogy megőrizd belső egyensúlyodatt és békédett. Ma egyébként nem a Hold lesz rossz nekünk, hanem a Vénusz és a Neptunusz negatív aspektusa. Ha nem keresed tovább a hibákat és nem kételkedsz a képességeidben, a legnehezebb dolgokat is sokkal könnyebb lesz megvalósítani. Ne hagyd, hogy a rossz gondolatok és a környezet megtörjenek és megfosszanak az önbizalmadtól.

Holdfázis: A 25. holdnap kezdődik. A fogyó Hold ma második napja a Nyilasban tartózkodik. A Tűz elem ereje egy kicsit csökkent, de még mindig nem elég ahhoz, hogy jobbá tegye az életünket. A Vénusz és a Neptunusz együttállása lesz a nap meghatározó asztrológiai eseménye.

Mágneses viharok február 15-én: A naptevékenység ma rendkívül alacsony lesz, így mágneses viharok nem várhatóak.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Mi hoz ma szerencsét?

pozitív hozzáállás
szabadtéri tevékenységek
pihenés
a dolgok befejezése
az egészségedre való odafigyelés

Mi fogja elriasztani a sikert ezen a napon?

agresszió
negatív gondolatok
túlhajszoltság
új projektek
impulzív cselekedetek

Háztartás a holdnaptár szerint

A 25. holdnap agresszív energiával telik majd. Az asztrológusok azt javasolják, hogy a veszekedések és konfliktusok elkerülése érdekében zárj ki minden negatív érzelmet és izgalmat. Minél kevesebb időt töltessz egyedül otthon, annál jobb. Egy kellemes könyv társaságában vagy egy érdekes, pihentető film megtekintése közben pihenhetsz. Az asztrológusok és a szakértők azt tanácsolják, hogy még a legközelebbi barátaidat se hívd meg magadhoz, mert mások energiája megzavarhatja az egyensúlyodat. Ha úgy érzed, hogy nem tudsz egyedül lenni, próbálj meg csevegni valakivel messengeren és a közösségi hálózatokon, vagy hívd fel a barátait és rokonaidat.

Pénzügyek és munka a 25. holdnapon

Manapság fontos az óvatosság az üzleti életben. A meggondolatlan szavak és tettek komoly munkahelyi konfliktust idézhetnek elő, ami anyagi veszteséget vagy elbocsátást eredményezhet. Légy óvatos a kollégákkal való bánásmódban, hogy ne veszítsd el a tiszteletüket.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

A munka során a fontos feladatok elvégzése élvezzen prioritást. A Nyilasban járó fogyó Hold alatt az új törekvések valószínűleg nem lesznek hasznosak. A vásárlás sem fog jól menni. A megtévesztés kockázata nagy, ezért legyünk óvatosak. Próbálj meg semleges álláspontot képviselni az üzleti kapcsolatokban, és ne reagálj azokra az emberekre, akik fel akarnak bosszantani.

Szerelem és kommunikáció február 15-én

A Hold a Vénusz és a Neptunusz együttállásával a nap folyamán megvisel, így megnő a valószínűsége annak, hogy a megállapodások meghiúsulnak. A Nyilas csillagkép kritikára késztethet, ezért semmiképpen sem jó ötlet, ha vitás kérdéseket oldasz meg a pároddal. A magány vagy a csendes társaság lesz a boldogság alapja ezen a napon.

Az energiahiány és az impulzivitás megakadályozza a kapcsolatteremtést és a kapcsolat megalapozását. Azok, akik még nem találták meg a szerelmüket, a legjobb, ha a belső egyensúly helyreállításával foglalkoznak, szünetet tartanak az üzleti életben és erőt gyűjtenek. Nem kellene ma randizni vagy megismerni új embert.

X