A Hold hatása tagadhatatlan, még ha nem is úgy érezzük. Ahhoz, hogy az életed urává válj és megtaláld a szabadságodat ezen a csütörtökön, meg kell értened az éjszakai fény hangulatát. Erről az asztrológusok mesélnek neked.

Sokunkban ma tudattalan szorongás, kényszeres gondolatok, pánikroham vagy ésszerűtlen élmények jelentkezhetnek. Ez nem a holdi energiának köszönhető, ami egyébként elég kedvező, hanem a Nap és a Szaturnusz negatív aspektusának, ami felborítja a terveinket, és nagyon kiszámíthatatlanná, veszélyessé teszi ezt a napot.

Holdfázis: A 26. holdnap kezdődik. A fogyó fázis a végső szakaszába lépett. A Hold ma belép a Bakba. A Föld elem ereje megpróbálja majd legalább valamelyest semlegesíteni a Nap és a Szaturnusz együttállása által küldött negatívumot, de nem valószínű, hogy képes lesz ellenállni egy ilyen erőteljes eseménynek.

Mágneses viharok február 16-án: Ez egy stabil nap lesz. Nem várhatóak magnetoszférikus zavarok.

Mi hoz ma szerencsét?

pihentető kirándulás
szórakozás
magány
objektivitás

Mi fogja elkedvetleníteni a sikert ezen a napon?

önkritika
agresszivitás
apátia

Házimunkák a holdnaptár szerint

A holdnaptár szerint a mai nap meglehetősen kedvezőtlen időpont a nehéz házimunkákhoz, de néhány egyszerű tevékenység és általában az otthon töltött idő jótékonyan hat majd. A bátortalanságot sokan megtapasztalhatják, ha elkezdenek időt és energiát pazarolni valamire, amit nem élveznek. Most van itt az ideje, hogy elzárkózzunk a külvilágtól. Még ha sok is a tennivaló otthon, érdemes ma egy kis időt a pihenésre vagy a kreativitásra fordítani. Az asztrológusok és a szakértők úgy vélik, hogy ma jó alkalma lesz arra, hogy mindent teljesen más szemszögből nézz.

Pénzügyek és munka február 16-án

A mai nap egyáltalán nem a csapatmunka napja. A Nap és a Szaturnusz hatására a közös munka során az emberek elég gyakran fognak veszekedni és vitatkozni. Megőrizheted a szerencsédet és a sikeredet, ha megpróbálsz egyedül cselekedni. A nap kedvezőtlen az üzleti élet, a befektetés, a kreatív munka és a vásárlás szempontjából.

Legyen időd a fontos feladatok elvégzésére a munkanap vége előtt, de ne feledd, hogy az ebédidőhöz közeledve érzelmi az háttered ingadozni fog, bizonytalanság, félelmek és csüggedés lesz úrrá rajtad. Jobb, ha megpróbálsz nem a kudarcokra koncentrálni. A mai nap a karrier és a pénzügyi tranzakciók szempontjából az egyik legrosszabb nap.

Szerelem és kommunikáció a 26. holdnapon

A mai nap rendkívül alkalmatlan a randevúzásra és az új ismerkedésre. A legtöbb embernek rossz kedve lesz, így a romantikáról szó sem lehet. Ma nem fogsz tudni semmi fontosat megtudni senkiről, mivel nagyon zárkózottak és rendkívül bizalmatlanok lesznek az emberek.

Még a kedvesed megértése sem lesz könnyű feladat. Próbálj meg inkább logikusan gondolkodni, mint intuitívan. Engedd meg magadnak, hogy kipihend magad anélkül, hogy a semmi miatt veszekedést okoznál. Ez a nap nem alkalmas a kapcsolatok rendezésére, mert már egy egyszerű vita is hatalmas problémát okozhat.

X