Minden új nap egy kis új élet. Mindig van esélyünk arra, hogy olyanná tegyük, amilyenné akarjuk. Ahhoz, hogy ezen a pénteken minden terved valóra váljon, azt ajánljuk, hogy figyelj oda az asztrológusok tanácsaira.

A mai nap kedvezően alakul. A holdenergia hatása rendkívül pozitív lesz, ami azt jelenti, hogy a szerencse szinte minden vállalkozásunkban elkísér bennünket. Ez egy remek nap arra, hogy megpróbáljuk megtalálni a belső szabadságot és a boldogságot.

Holdfázis: Bár a Hold ereje fokozatosan csökken, a mai nap rengeteg új lehetőséget tartogat. A fogyó fázis jól kombinálódik a Bakkal. Ennek eredményeképpen a Hold 27. napja jó lesz a fontos döntésekhez, a munkához és a háztartási munkákhoz. Sok erő, energia és önbizalom lesz benned. Ez komoly lökést ad a szerencsédnek és a termelékenységednek.

Mágneses viharok február 17-én: Mágneses aktivitás szempontjából minden nyugodt. Nincs okunk aggódni az egészségünk miatt.

Mi hoz ma szerencsét?

pénzügyi tranzakciók
tájékozódás
életet megváltoztató döntések
kreatív tevékenységek

Mi fogja elriasztani a sikert ma

túlhajszoltság
szorongás
konfliktusok
kapkodás
hazugság

Házimunkák a holdnaptár szerint

Ha az otthonod hirtelen elviselhetetlenül zsúfolttá válik, elhagyhatod a falakat. Ez a nap jó alkalom a társas együttlétre és a környezetváltozásra. A Bakok azonban szeretik azokat, akik felelősségteljesen állnak hozzá a házimunkához, vagy igyekeznek javítani az otthoni légkörön. Ez hihetetlenül vonzó időszak a házimunkához, mindenféle léptékben és céllal. Az asztrológusok és szakértők rámutatnak, hogy a javításnak, takarításnak szentelheted magad, vagy egyszerűen csak rendet tehetsz a szobádban. Kedvező nap ez a növények és háziállatok vásárlásához és ajándékozásához.

Pénzügyek és munka február 17.

Pénzügyi szempontból a nap igen kedvezőnek ígérkezik. Nyugodtan vásárolhatsz, valutát válthatsz, értékpapírokba fektethetsz és bankszámlát nyithatsz. Sajnos lesz egy probléma – sokan a Bakok hatása alatt egy kicsit mohóbbak lesznek. Ez elkedvetlenítheti a környezetedben élőket.

Ma csapatban és egyedül is dolgozhatsz. Bekapcsolódhatsz a szervezésbe, találkozókba és konferenciákba. A nap ideális szellemi vagy kreatív tevékenységekhez. Az ingatlan- és jogi ügyek jól alakulnak. Kellő türelemmel és kitartással fogsz rendelkezni, hogy bármit megtehess.

Szerelem és kommunikáció a 27. holdnapon

A szerelemben lesz egy kis stagnálás és probléma, mivel a Bak hatása miatt az emberek zárkózottabbak lesznek, és a magányra törekednek. Másrészt a Hold a Bakban növeli az őszinteséget és a nyitottságot. Sokunknál megszűnik a hazugság iránti vágy. Ha igazán kedvet érzel ahhoz, hogy bevalld az érzéseidet, tedd meg. Ha úgy érzed, hogy szívesen kérnél valakitől valamit, ne hallgass.

Sokan ki akarják majd mutatni az érzéseiket. Az ilyen napokon ajánlatos élvezni a kommunikációt, randizni, ismerkedni és romantikus ajándékokat adni. Az üzleti és baráti kapcsolatokkal nem lesz gond: a kommunikáció könnyű és gátlástalan lesz. Lehetőség van új ismeretségek kötésére és hasonló gondolkodású emberek megtalálására.

X