A Hold erős hatással van minden élőlényre. Energiája, amely az éjszakai csillag egyik vagy másik jegyben elfoglalt helyétől függ, lehet pozitív és negatív is. A holdnaptár segít kideríteni, mi várható ma a horizonton.

Ma az éjszakai fényesség hatása arra készteti az embereket, hogy higgyenek önmagukban, és jobb emberekké váljanak. Lehetséges, hogy sokunkból hiányozni fog az empátia és a részletekre való odafigyelés, de erősebbek és magabiztosabbak leszünk. Ma megtapasztalhatjuk tulajdonságaink polaritását. Az önzés például rossz lesz, ha valaki túl sokat gondol magára, de jó lesz azoknak, akiknek egyszerűen csak az idejüket értékelik. A legfontosabb dolog számunkra ma az, hogy mindenben megtaláljuk a helyes egyensúlyt. A Hold segít új erőre kapni.

Holdfázis: A Hold második napja a Kosban tartózkodik, és tovább is emelkedik. Ez a nap harmonikusabb, mint az előző. Szerencsésnek és tökéletesnek tekinthető minden vállalkozáshoz. A 4. holdnap sok pozitívumot és új lehetőségeket hoz nekünk.

Mágneses viharok február 23-án: Az amúgy is gyenge napszél csökken. Mágneses viharok nem várhatóak.

Ami ma szerencsét hoz

kitartás
kommunikáció
fontos ügyletekingatlanok adás-vétele
lelkiismeretesség
önbizalom

Mi fogja elriasztani a sikert ezen a napon

az elvek semmibe vétele
a lustaság
határozatlanság

Otthoni ügyek a holdnaptár szerint

A Kos hatása hihetetlenül erős hatással van még a fagyos emberekre is. Ma kevés esélyünk van arra, hogy otthon maradjunk. Vágyni fogsz a szerelemre, a kommunikációra, a romantikára és a flörtölésre, a lélekkel teli összejövetelekre, a vásárlásra, de a házimunkára és a takarításra nem. De sajnos csütörtök van. A munkahét közepén csak azok lesznek jókedvűek, akiknek szabadnapjuk van, vagy kevés a dolguk. Az asztrológusok szerint maga a Hold sem bánja, ha házimunkát végzel otthon. Szabadon csinálhatod, amit akarsz. Az asztrológusok és szakértők azt tanácsolják, hogy több időt szabadíts fel a hobbijaidra.

Pénzügyek és munka február 23-án

A Kos az anyagi instabilitás, a makacsság és a kapkodás jegye, de a mai holdnap a legkedvezőbb időpont az Éjszakai fényesség számára, hogy ebben a jegyben tartózkodjon, mivel a Holdnak nem volt ideje sok erőt gyűjteni, a Kos pedig veszített belőle. Ennek eredményeképpen ez a nap alkalmas arra, hogy javítsunk az életünkön és pénzügyi tranzakciókat bonyolítsunk le.

Az asztrológusok szerint ez a jó alkalom arra, hogy valami drága dolgot vásároljunk – például házat, lakást, autót. Gondolkodási képességeid élesebbé válnak, így nehéz projekteket is bevállalhatsz. A legfontosabb, hogy élvezd a munkafolyamatot.

Szerelem és kommunikáció a holdnaptár szerint

Nem rossz nap ez arra, hogy határozottan próbálj megfelelni valakinek a környezetedben. Provokálhatja a partnered, hogy tartózkodó legyen. A Kos hatása alatt álló napokon sokan már nem hallgatnak meg másokat, pedig ez szükséges a boldogsághoz, ezért figyelned kell a körülötted lévők véleményére.

Ha megállod a helyed, még a hozzád közel állók is elfordulnak tőled. Sok pár találkozik majd olyan problémákkal, amelyek bosszantóan zavarják az életörömöt, de nem kell túlreagálni ezt. Tudod, hogyan kell megnyugodni és időben elengedni a helyzetet. Ez a legjobb készség a mai napra.

X