Mai Holdnaptár, Február 24., Tele leszünk energiával, és készen állunk minden fordulatra

Egész világunk az energián alapul, ami azt jelenti, hogy a siker azoké, akik tudják, hogyan kell hasznosítani. A holdnaptár segít új lehetőségeket találni, és megszelídíteni éjszakai fényességünk erejét, amely hatalmas energiaforrás.

Az asztrológia szakértői nap mint nap megfigyelik a Hold viselkedését, valamint a fázisok és a csillagjegyek változásának következményeit. Egy fontos céljuk van: megtanítani az embereket arra, hogyan használhatják a holdfázisokat előnyükre. Ezért javasoljuk, hogy kövesd a kifejezetten ebben a cikkben és általában a holdnaptárunkban felvázolt ajánlásokat. Próbáld meg jobbá tenni a napot néhány egyszerű és egyértelmű tanács követésével.

Holdfázis: Az 5. holdnap kezdődik. A Hold még mindig növekvő fázisban van, és ma a Bikába lép. Mivel még nem kapott nagy erőt, az e jegy által képviselt földi elem nem fogja negatívan befolyásolni a sorsunkat. Ellenkezőleg, tele leszünk energiával, és készen állunk minden fordulatra.

Mágneses viharok február 24-én: A naptevékenység szinte nulla. Egészségügyi veszélyek nem várhatóak.

Ami ma szerencsét hoz

proaktív cselekvés
bizalom
harci szellem
odafigyelés
az érzelmek kontrollja

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Mi fogja elriasztani a sikert ezen a napon?

határozatlanság
impulzivitás
tisztázatlan célok

Házimunkák a holdnaptár szerint

A holdnaptár azt tanácsolja, hogy ne halogasd a fontos házimunkákat holnapra. A pihenésre szánt idő felszabadításával ma nem fogod jobban érezni magát. Ellenkezőleg, könnyen előfordulhat, hogy elszámolod magad, és ezzel megbolygatod az energiaegyensúlyodat. Az asztrológusok és a szakértők úgy vélik, hogy ez az a nap, amikor fontos dolgokat kell elvégezni, méghozzá minél gyorsabban. Persze nem kell sietni, hiszen a Bika egy kimért jegy, és a Hold még nincs félúton a telihold felé. Tökéletesek a következő napok javításra, takarításra és főzésre.

Szerelem és kommunikáció február 24-én

Reggel mindenki kissé ingerlékeny lesz, ami azt jelenti, hogy a konfliktusok lehetségesek. Tíz vagy tizenegy órára stabilizálódik a helyzet. A legjobb, ha ma minimalizálod a kellemetlen emberekkel való érintkezést, és kétóránként mindenképpen találj legalább 10 percet arra, hogy egyedül legyél.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Mindent egybevetve ez a nap életünket megváltoztató találkozással ajándékozhat meg minket egy leendő lelki társunkkal. A mérsékelt önzés a másokkal való kommunikációban rendkívül hasznos. Ezt abban kell kifejezni, hogy képesek vagyunk nemet mondani. Az, hogy nem akarjuk megtartani magunk körül azokat, akik a nyakunkon ülnek, az a helyes dolog és a helyes hozzáállás. Kíméld meg az idegeidet és az idődet.

Pénzügyek és munka a holdnaptár szerint

A Bikában álló Hold legfőbb előnye, hogy könnyedén elemezheted a helyzetet. A Bika arra kényszerít minket, hogy jobban odafigyeljünk a részletekre. Ha a hétköznapokon nehezen látjuk át a teljes képet, ma ez a képesség nagyon sokakhoz eljut. Ha figyelemmel kíséred az emberek szavait és tetteit, képes leszel lefegyverezni a ellenségeidet.

Sokan közülünk képesek lesznek mozgósítani belső erőforrásaikat, és minden versenytárs orra alá dörgölni. Ez egy nagyszerű nap a vásárlásra, az üzleti befektetésre. Az egyetlen dolog, amitől óvakodni kell, az a pénzkölcsönzés. Legyetek nagyon óvatosak a pénzügyeitek kezelésében.

X