Újabb hét kezdődött, amit jól kell kezdeni, pozitívan. Ehhez az asztrológusok azt tanácsolják, hogy kövesd a holdnaptárban összegyűjtött néhány egyszerű ajánlást. Segítenek abban, hogy ez a hétfő a lehető legkedvezőbb legyen.

Az elkövetkező holdnap kedvező lesz arra, hogy megpróbálj közelebb kerülni dédelgetett célodhoz. A holdnaptár ajánlásai segítenek abban, hogy ne szalaszd el az új lehetőségeket, és próbáld meg jobbra fordítani az életedet. Ma mindenkinek lehetősége lesz megváltoztatni a sorsát. A szerencse az élet minden területén és minden foglalkozású embernek kedvez.

Holdfázis: A 16. holdnap kezdődik. Ez az első fogyó nap a telihold után, és ismét az Oroszlán jegyében áll. Ez egy nagyon stabil és kedvező kombináció. Ez azt jelenti, hogy sokan megtalálhatják a hivatásukat, eldönthetik a jövőre vonatkozó fő céljaikat, és természetesen megvalósíthatják a mára vonatkozó terveiket.

Mágneses viharok február 6-án: Ma minden nyugodt. A napszél nem zavarja a Föld magnetoszféráját.

Mi hoz ma szerencsét?

új dolgok
a sors keresése
koncentráció
önállóság

Mi fogja elriasztani a sikert ezen a napon?

multitasking
indiszkréció
kockázatok

Háztartási teendők a holdnaptár szerint

Ezen a napon elvégezheted a nagy háztartási munkákat: nagymosás, általános takarítás, bútorok átrendezése, nagytakarítás. A lényeg, hogy legyen elég energiád és időd hozzá. Ez egy jó nap a felújítási munkákhoz. Úgy vélik, hogy a javítás, amelyet ezen a napon kezdenek el, gyorsan és hatékonyan fog befejeződni. Szintén ez a nap a holdnaptár szerint ideális a ház megtisztítására a szeméttől, törött tárgyaktól. Az asztrológusok és a szakértők azt tanácsolják, hogy ma végezzünk általános nagytakarítást, rendezzük el a dolgokat, hogy helyet csináljunk az új energiák vonzásának.

Pénzügyek és munka a hold 16. napján

Ez a legsikeresebb nap a vállalkozók, üzletemberek számára. A szerencse ma azokra mosolyog, akik elszántak és bátrak. A nap második fele különösen kedvező lesz. Ma van az a nap, amikor meg lehet és meg kell osztani az ötleteket. Ez segít egy új szakmai szintre lépni. Előléptethetnek, fizetésemelést kaphatsz, és általános elismerésben részesülhetsz.

Ez egy jó nap arra is, hogy új és jövedelmező kapcsolatokat keress. Egyáltalán nem kell belemerülni a triviális dolgokba. A nap azok számára lesz a legeredményesebb, akik a fő céljuknak szentelik. Jó alkalom az interjúkra, üzleti megbeszélésekre és bürokratikus ügyekre.

Szerelem és kommunikáció február 6-án

A nap kedvező a szerelem szempontjából, de az asztrológusok határozottan azt tanácsolják, hogy ma ne tegyünk célzásokat. Légy őszinte és nyílt, mivel fontos, hogy az emberek megértsék, mit szeretnél kapni tőlük. A holdnaptár azt tanácsolja, hogy figyelmesen hallgass meg mindent, amit mondanak vagy megpróbálnak mondani.

Figyelj az apróságokra, mert ma egy rejtett hódoló vagy egy titokban szerelmes személy mutatkozhat meg. Megpróbál valami fontosat mondani, de lehet, hogy nem meri nyíltan kimondani. Ez egy nagyszerű időszak a randizáshoz, a romantikához és a pároddal való együttléthez.

X