Mai Holdnaptár, Július 28.: Ez a pénteki nap az egyik legkedvezőbb lesz

A holdnaptár kiváló segítség a napi teendők megtervezésében. Az asztrológusok ajánlásai nagy segítséget jelentenek azoknak, akik hozzászoktak sorsuk irányításához, és szeretnék megvalósítani a dédelgetett álmaikat.

A pénteki nap az egyik legkedvezőbb lesz, és ennek lényege, hogy a Merkúr a Szűz csillagképbe lép. Ennek az egységnek az energiája pozitív érzelmekkel ruház fel bennünket, önbizalmat ad, és segít a pénzügyi problémák megoldásában. Szintén ez az unió pozitív hatással van a kreatív személyiségekre, energiát ad az új ismeretek befogadására és a horizontok megnyitására a szakértők azt javasolják, hogy pozitívan zárjuk a hetet és használjuk ki a lehetőségeket.

Holdfázis: A Hold növekedése folytatódik, és ma az éjszakai fényesség a Szűz csillagképbe lép. Ennek az egyesülésnek az energiája tökéletesen összeolvad, önbizalmat ad, és segít a fontos kérdésekre összpontosítani. Az asztrológusok a 11. holdnapon azt javasolják, hogy rangsorold a prioritásaidat, hogy minden szükséges feladatot időben elvégezz, és bátor ötleteid megvalósításába kezdj.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X