A Hold hatással van a mindennapi életünkre. Fázisai, állása és más csillagászati tényezők befolyásolják a hangulatunkat, hatékonyságunkat és jólétünket. Az asztrológusok tanácsainak köszönhetően mindenki sikeresen töltheti el a szombati napot.

Ez a szombat nem lesz a hét legpozitívabb napja, de mindenki képes lesz elkerülni a bajt, ha megfogadja az asztrológusok tanácsait. A szakértők azt javasolják, hogy maradjunk nyugodtak és figyeljük az érzelmi hátteret, valamint kerüljük meg a konfliktusokat és ne kockáztassunk.

Holdfázis: Kezdődik a 12. holdnap, amely a Nyilas csillagképben növekvő éjszakai fényesség égisze alatt rendeltetett elhaladni. A lendületes és aktív jegy hatása további energiát, szenvedélyt és kitartást hoz az életünkbe. Ezen a napon könnyebben vonzzuk magunkhoz a szerencsét, ha kitűzünk egy célt, és energiáinkat békés irányba tereljük.

Mágneses viharok július 29-én: enyhe geomágneses zavar várható mára. A meteorérzékenyek számára fontos, hogy vigyázzanak a közérzetükre, zárják ki a túlhajszoltságot, és hangolódjanak rá a pozitív hullámra.

Ami ma szerencsét hoz

pihenés
egészségmegőrzés
pozitív kommunikáció
a munka befejezése
tervezés
jótékonyság

Mi fogja elriasztani a sikert ezen a napon

kockázatos viselkedés
halogatás
negativitás
veszekedés
túlhajszoltság

Háztartási teendők a holdnaptár szerint

Ezt a holdnapot az otthon és a család gondozására használhatod fel. A növekvő Hold támogatja a növekedést és a fejlődést, így ez egy remek alkalom arra, hogy javíts a lakókörnyezeteden. Szombaton szorgalmasan takaríthatod az otthonodat, frissítheted a belső tereket, a családoddal együtt töltheted az időt egy finom vacsora mellett. Ezen a napon fontos, hogy ne feledd, a dolgoknak örömet kell okozniuk, nem pedig bosszúságot, és akkor a szerencse sem fog elfordulni tőled.

Pénzügyek és munka a 12. holdnapon

Ez a holdnap megfelelő a folyamatban lévő és a korábban elhalasztott munkák befejezésére, tervezésre és fontossági sorrend felállítására. Az asztrológusok azt javasolják, hogy figyeljünk oda a beérkező ajánlatokra, és ne utasítsuk vissza azonnal az új lehetőségeket. Fontos, hogy tudomásul vegyük őket, hogy később döntést hozhassunk. A pénzügyi tevékenység ezen a szombaton sikereket és kellemetlenségeket egyaránt vonzhat. Minden a stratégia megválasztásán, a lépések és a kockázatok kiszámításának képességén múlik majd. Ma ne köss előkészítés nélkül üzleteket, de a tervezett üzleti találkozókról sem szabad lemondani.

Szerelem és kommunikáció július 29-én

A szerelem és a kommunikáció terén a Nyilasban növekvő Hold szenvedélyt, energiát és kellemes kilátásokat hoz. Ezen a szombaton kezdeményezhetsz a kapcsolatodban, és nyitott lehetsz az új ismeretségekre. Ilyenkor a magányos szívek is találkozhatnak a boldogságukkal, ha odafigyelnek a sors jeleire, és nem zárkóznak be a négy fal közé. A kialakult párok randevúi is szerencsét hoznak. A szabadnapon fontos, hogy kiszakadjunk a rutinból, és időt szenteljünk a választottjaiknak, hogy erősítsük az érzéseiket. Július 29-én a kudarc kísérti majd azokat, akik túlságosan magabiztosak, követelőzőek és nem együttműködőek.

X