Mai Holdnaptár, Július 6., Óvatosnak kell lenned

Készülj fel erre a csütörtökre a holdnaptár segítségével. Segít a kemény munkában, a problémák és a fontos feladatok megoldásában, valamint feltöltődsz az új erőfeszítésekhez szükséges energiával, visszanyered az erődet és feldobod a hangulatodat.

Vannak dolgok, amelyek mindig igazak, függetlenül attól, hogy mit mond a holdnaptár. Például az, hogy arra törekszünk, hogy megtaláljuk, mi tesz minket boldoggá. A Hold megmondja, mit és hogyan kell tennünk, hogy megtaláljuk a boldogság forrását. Ez alól a mai nap sem kivétel. Próbálj meg hallgatni a belső hangodra, mert az ma elég erős lesz.

Holdfázis: A 18. holdnap kezdődik. A fogyó Hold még mindig a Vízöntőben áll, ami nem olyan erős, mint tegnap. Ezért óvatosnak kell lenned. Lehet, hogy nem lesz elég erő és energia mindenhez. Próbáld meg követni a terveket, és ne kockáztass a semmiért. Az energia fokozatosan csökken, de ez fokozatos lesz, így mindannyiunknak lesz lehetősége alkalmazkodni.

Mágneses viharok Július 6.: Ezen a napon nem várható mágneses vihar.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Ami ma szerencsét hoz

önfejlesztés
energiatisztítás
adósságtörlesztés
a napi rutin megtartása

Mi fogja elriasztani a sikert ezen a napon

túlzott önzés
kapkodás
rossz szokások
önkritika
féltékenység

Háztartási teendők a holdnaptár szerint

Az asztrológusok ma vizes takarítást javasolnak a házban. Valószínű, hogy sokan nem akarnak majd egész nap padlót sikálni, és ez teljesen normális a fogyó hold idején, így a portörlésre korlátozhatod magad. A szobanövények permetezése és öntözése szintén előnyös, mivel szerencsét és pozitív energiát hozhatnak az otthonodba. A virágcsokrokat is be lehet vinni a házba, hogy egy kis romantikát vigyenek az életedbe. Az asztrológusok és szakértők felhívják a figyelmet arra, hogy semmiképpen sem szabad túlterhelni magunkat a házimunkával.

Pénzügyek és munka a 18. holdhónapban

Ez a csütörtök nem alkalmas komolyabb pénzügyletekre: kevesebb a pozitív energia, mint tegnap, ezért jobb, ha kisebb vásárlásokra szorítkozol. A Hold fogyatkozóban van, ezért megpróbálhatod elajándékozni az adósságokat, ha vannak. Ha nem tudod az egészet visszafizetni, akkor is jó ötlet, ha valamennyit visszafizetsz.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Rituálékat is végezhetsz, vagy varázsigéket olvashatsz, hogy megszabadulj a szegénységtől. Sokan közülünk ma állásajánlatot kapnak. Nem szabad elsietni az igent. Az ilyen napokon jobb, ha mérlegeljük az előnyöket és a hátrányokat, méghozzá a lehető legkörültekintőbben. Ez nagyon fontos a jövőbeli pénzügyi stabilitás szempontjából.

Szerelem és kommunikáció július 6-án

A szabadidőt nyugodtan megtervezheted a másik feleddel, az aktuális körülmények alapján. Ez a nap a legjobb nap a közös mozizásra, a tervezett első randira. Otthoni randevút is tarthattok, főzhettek együtt vacsorát, vagy szervezhettek egy film maratont. Ezek a kissé régimódi szabadidős formák megfelelőek.

A szabadban töltött idő egy másik lehetőség: már egy biciklizés kettesben is rendkívül produktív. Mindenképpen nézd meg azonban alaposan az időjárás-előrejelzést, mert nagy az esélye annak, hogy hideg vagy eső esetén elveszíted a jó kedvedet.

X