Mai Holdnaptár, Május 1., Legyünk rendkívül óvatosak

Május eleje a legfontosabb időszak, amikor van energiánk arra, hogy elvégezzük a dolgainkat, vagy új projektekbe kezdjünk. A nyár várásának érzését felváltja a nyár jelenlétének tartós érzése. Az asztrológusok tanácsai segítenek abban, hogy mosolyogva kezdd a tavasz utolsó hónapját, és optimistán, produktívan töltsd a május 1-jét.

Ezúttal nem alakulnak jól a dolgok, mert május 1-jét két nagyon negatív asztrológiai esemény fogja jellemezni. Az első a Nap és a Merkúr együttállása, amely pénzügyi problémákat és dühproblémákat fog okozni. A második a Plútó retrográd mozgásának kezdete, ami félelmek és belső problémák közé fog taszítani minket.

Holdfázis: A Hold ma sincs jó helyzetben. Tovább növekszik, és a Szűz jegyében áll, ami óriási energetikai disszonanciát fog kialakítani. Az asztrológusok azt javasolják, hogy ezen a 11. holdnapon legyünk rendkívül óvatosak, nemcsak a tetteinkkel, hanem a gondolatainkkal is.

Május 1-jén mágneses viharok: A Föld magnetoszférája nyugodt. Nem lesznek zavarok, így az időjárásra érzékeny embereknek nem kell aggódniuk a problémák miatt.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Ami ma szerencsét hoz

szabályosság mindenben
pihenés
kedvesség
magány
a tanulás
kreativitás

Mi fogja elriasztani a sikert a mai napon

pletyka
környezetváltozás
a külsőségekkel való kísérletezés

Házimunkák a holdnaptár szerint

Ezen a hétfőn jobb, ha nem fordítunk sok energiát a házimunkára. Május elseje egyáltalán nem alkalmas nap a javításra, takarításra, valamint bármilyen utálatos tevékenységre. Ezért jobb, ha a háztartási munkákat a legszükségesebbre korlátozzuk, például a rendfenntartásra vagy a főzésre, de ennél többre ne. Az asztrológusok és szakértők azt tanácsolják, hogy a munkára vagy önmagadra koncentrálj. Otthon ma fontos, hogy pihenj, szórakozz és élvezd az életet.

Szerelem és kommunikáció a 11. holdnapon

A felkelő Hold, a Merkúr és a Nap együttállása, valamint a retrográd Plútó nagyon kellemetlen változásokat eredményez a magánéletben: könnyen tönkretehetsz egy kapcsolatot bárkivel az ilyen napokon, méghozzá pillanatok alatt. Figyelj a szavaidra, de a viselkedésedre és a hangulatodra is. Ne provokálj senkit.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Az ellenkező nemmel való kapcsolatfelvétel nem lesz sikeres. Sokkal nehezebb lesz közös témákat felvenni egy randevún, ahogyan általában is nehezebb lesz megérteni az emberek szándékait és indítékait. Ez a nap tehát sem a romantikának, sem az üzletnek nem jó. Sok csalóval vagy féltékeny emberrel találkozhatsz. Jobb, ha távolságot tartasz.

Pénzügyek és munka május 1-jén

A szervezési munka ma nagyon nehéz lesz. Ez nem a legjobb nap a kollégákkal való megbeszélésekre, ötletelésre, a vállalat fejlődését szolgáló stratégiák kidolgozására. Az ilyen napokon jobb, ha nem indítunk bonyolult projekteket, nem változtatunk a munkafolyamatokon, és nem javaslunk innovatív ötleteket a feletteseiknek.

A nyugodt munka meggyőződéses hívei képesek lesznek fenntartani korábbi sikereiket. A memória- és figyelemproblémák miatt ma nem érdemes időt szánni a tanulásra. A nap megfoszt minket a kitartástól. Problémák adódhatnak azok számára, akiknek a foglalkozása szellemi és kreatív tevékenységekkel jár.

X