A holdi energia naponta változik, ezért olyan fontos, hogy figyelembe vegyük az asztrológusok tanácsait. A holdnaptárban mindenki hasznos tippeket talál, amelyekkel minden napot sikerre vihet, így ezt a szerdát is.

Május 10-e energetikailag meglehetősen kedvező nap lesz. A mai napon lehetőség nyílik arra, hogy befejezd a tervezett munkákat, valamint arra is, hogy nagyon fontos projekteknek tegyél pontot a végére. A szakértők azt javasolják, hogy ezt az időt jó hangulatban töltsd, hogy a negatív érzelmek ne okozzanak késedelmet és ne zavarják meg a terveket. A Hold ma segít leküzdeni az unalom és a csüggedtség érzését. Itt az ideje, hogy megváltoztassuk a világhoz, önmagunkhoz és az emberekhez való hozzáállásunkat.

Holdfázis: Kezdődik a 20. holdnap, amely a Bak alatt halad át. A fogyó Hold már második napja áll ebben a jegyben, ami csak egyet jelent: energetikailag harmonikusabb lesz, mint tegnap. A fogyó Hold és a Föld jegy együttállása pozitívan hat az emberek energiájára és termelékenységére.

Május 10-én mágneses viharok: A naptevékenység minimális. A Föld magnetoszférája nyugodt állapotban van.

Ami ma szerencsét hoz

üzleti ügyek befejezése
optimizmus
ígéretek teljesítése
az erőviszonyok helyreállítása
pihenés
romantika
üzleti találkozók
pénzügyi tranzakciók
ismeretszerzés

Mi akadályozza a sikert ezen a napon

passzivitás
kockázatok és vállalkozások
új vállalkozások
konfliktusok

Házimunkák a holdnaptár szerint

A háztartási munkákkal kapcsolatos mérsékelt aktivitás segít fenntartani a vidám hangulatot, ezért az asztrológusok azt javasolják, hogy szenteljünk időt a könnyű házimunkára. Ha igazán kedvetek van hozzá, átrendezhetitek a lakást vagy általános takarítást végezhettek A lényeg, hogy ne tölts túl sok időt semmittevéssel. A kellő időben történő pihenéssel ezen a napon nemcsak takaríthatsz, hanem át is rendezheted a bútorokat. Ez egy jó alkalom a költözésre, a régi dolgoktól való megszabadulásra. Az asztrológusok és a szakértők azt tanácsolják, hogy találjunk időt a vendégek fogadására, a gyerekekkel és a másik féllel való kommunikációra, a háziállatok és a szobanövények gondozására.

Szerelem és kommunikáció a 20. holdnapon

Ezen a napon az asztrológusok minden szerelmespárnak azt javasolják, hogy töltsenek több időt együtt, hogy megerősítsék kapcsolatukat. A napi munka után együtt pihenhetnek. Az üzleti megbeszélések sikeresek lesznek, de csak akkor, ha nincsenek nézeteltérések. Megpróbálhatjátok a kapcsolatotokat a következő szintre emelni. Jó nap ez az esküvőszervezéshez és szerelmi vallomásokhoz.

A magányos szívek romantikus kalandoknak nézhetnek elébe ezen a szerdán. A nap jó a randizásra, de nem a párkapcsolat megkezdésére.

Pénzügyek és munka május 10-én

Ez egy remek időszak a tanulásra, új ismeretek megszerzésére. A Bakban járó Hold, a nap védnöke hatására gyorsan kialakulnak az üzleti ismeretségek, valamint nagyban megkönnyíti az információkeresést. A Föld elem hatására jó esély van arra, hogy a munkádat befejezd, és hosszú távra tervezz.

Ezen túlmenően ezen a szerdán van esély arra, hogy javuljon az anyagi helyzeted. A munka a szokásosnál több bevételt hoz. A lényeg, hogy jól, félresikerülések nélkül végezd el azt. A kezdetek nehézségekbe ütközhetnek. A szükséges és fontos vásárlások rendkívül élvezetesek és nagyon hatékonyak lesznek.

X