A holdnaptár olyan asztrológusok tanácsait tartalmazza, amelyek segítségével mindenki meghozhatja a helyes döntéseket és elkerülheti a problémákat. A mai nap jó napnak ígérkezik, ha óvatos vagy és nem kapkodsz.

A szombati energia ezúttal nagyon kedvező lesz. Az asztrológusok nyugodt és kimért napnak nevezik. Bár a Hold fogyóban van, az életkedvünk magas lesz, de ne használjuk meggondolatlanul. Ez a nap azonban kisebb visszaesésekkel járhat, ezért célszerű figyelembe venni mindent, ami a holdnaptárban tükröződik.

Holdfázis: A 23. holdnap kezdődik. A Halak jegyében fog haladni. A víz kiváló kombináció ezzel a fázissal. A nap rendkívül termékenynek és pozitívnak ígérkezik. Ma nem lesznek hangulatingadozások, ami azt jelenti, hogy sokkal könnyebb lesz összhangban maradni önmagaddal és kontrollálni az érzelmeidet.

Mágneses viharok Május 13.: A Föld magnetoszférája nyugodt. Nem várhatóak viharok.

Mi hoz ma szerencsét

nyugalom és egyszerű dolgok
információgyűjtés
pénzügyi tranzakciók
a megjelenés átalakítása
kreativitás, alkotókészség
mérsékelt fizikai aktivitás
egészségügyi ellátás

Mi fogja elriasztani a sikert ezen a napon

a rossz szokásoknak való engedés
kockázatok
negatív emberekkel való foglalkozás
tétlenség
korábbi ígéretek be nem tartása

Holdnaptár szerinti házimunkák otthon

A Halak hatására az emberek igen könnyen váltanak egyik dologról a másikra, így napközben is akad tennivaló bőven. Takarítás, régi dolgoktól való megszabadulás, javítások megkezdése, finom vacsora főzése, hangulatos környezet kialakítása – mindezek elvégezhetők ezen a szombaton, ha a dolgokat egymás után, nem pedig párhuzamosan végezzük. Asztrológusok és a szakértők mindannyiunknak azt tanácsolják, hogy jól számoljuk ki az energiáinkat. Azok, akik egy munkanap után kikapcsolódást terveznek, nyugodtan tervezhetnek egy találkozót a barátaikkal otthon.

Pénzügyek és munka a 23. holdnapon

Nem az anyagi jólét lesz a legfontosabb ezen a szombaton, hanem a pénzügyi szerencse szó szerint a kezünkbe kerül, ami azt jelenti, hogy ha ma dolgozunk, ne hagyjunk ki egy pénzkereseti lehetőséget sem. Ezen a napon fontos ügyeket intézhetsz, jó kamatozású betétet nyithatsz, megpróbálhatsz további bevételi forrást találni.

Jól fogod érezni magad egyszerű, kreatív munkával, amely nem igényel felelősséget vagy sok energiát. Bonyolult vállalkozásokba belevágni nem kívánatos. A Halak befolyása az érdeklődés gyors lehűlését okozhatja, ami veszélyeztetheti a megkezdett munka sikeres befejezését.

Szerelem és kommunikáció Május 13.

A fogyó Hold energiája a Halakban rendkívül kedvező a szívhez szóló beszélgetésekhez, valamint a kapcsolatok nyugodt tisztázásához. Ezen a szombaton úgy próbálhatsz romantikus hangulatba kerülni, hogy időt töltesz a másik feleddel. A szerelemről úgy feledkezhetsz meg, hogy a barátaidnak szentelsz időt. A nap energiája jót tesz egy új románc vagy flört elindításának.

A kommunikációhoz pozitív hozzáállás kell, ezért fontos, hogy kerüld a kellemetlen témákat a beszélgetésekben. A szerelem keresése a közösségi oldalakon vagy a társkereső oldalakon eredményes lesz. Mindenki, aki kapcsolatban él, képes lesz megerősíteni a szerelmi kapcsolatát.

X