Az asztrológusok tanácsai segítenek abban, hogy jól induljon a hét. Az időben adott tanácsok lehetővé teszik, hogy beoszd az energiáidat, megtervezd a cselekedeteidet, és ne hagyj ki semmi fontosat. Annál is inkább, mert ez a hétfő jónak ígérkezik.

A hét elején a Merkúr kilép retrográd mozgásából, ami azt jelenti, hogy a korábban félretett dolgok újraindulhatnak. 15-én még mindig nem érdemes elkapkodni a dolgot, inkább hagyni kell, hogy a bolygó teljesen egyenesbe lépjen. A szakértők azt javasolják, hogy a hétfőt töltsd nyugodt üzemmódban, hogy ne maradj le semmi lényegesről, és ne ragadjon el a kapkodás vagy a munkádhoz való hanyag hozzáállás.

Holdfázis: A 25. holdnapon a fogyó éjszakai fényesség a Kos csillagképbe lép. Fontos, hogy ezt a napot a belső egyensúly állapotában töltsd, hogy elkerüld a konfliktusokat és a kellemetlen helyzeteket. Az asztrológusok azt javasolják, hogy szánjunk időt és hallgassunk az intuíciónkra, hogy vonzzuk a szerencsét és a megfelelő időben legyünk a megfelelő helyen.

Május 15-i mágneses viharok: A Föld magnetoszférája ma nyugodt.

Ami ma szerencsét hoz

kimért életritmus
folyamatban lévő vagy korábban
elhalasztott ügyek befejezése
pihenés
séta a friss levegőn
pozitív kommunikáció
kreatív tevékenységek

Mi fogja elriasztani a sikert ezen a napon

sietség
stressz
konfliktusok és veszekedések
túlhajszoltság
a biztonsági eljárások hiánya

Házimunkák a holdnaptár szerint

Hétfőn ne foglalkozz aktívan a házimunkával. Az asztrológusok rámutatnak, hogy hétfőn nincs értelme grandiózus javításokba fogni, különösen az impulzív Kos hatása alatt. Az érzelmi alapon hozott döntések gyorsan ízléstelenné válhatnak. Ez a nap alkalmas egyszerű házimunkákra: mosásra, portalanításra, dekorációcserére. Szabadidődben jobb lenne, ha kedvenc hobbiddal foglalkoznál, sétálni mennél, vagy nyugodt családi vacsorát tartanál. Az is jó ötlet, ha elmész egy kis kirándulásra, ami segíthet az elméd újraindításában és a rutinból való kiszakadásban.

Pénzügyek és munka a 25. holdnapon

A hétfő nem a pénzzel való tevékenykedés ideje. A hét elején kerüld a következő dolgokat: meggondolatlan vásárlások, érzelmek hatása alatt történő befektetések, hitelezés és kölcsönök felvétele. Az egyszerűség megtartásával megőrizheted a pénzügyeidet, és elkerülheted, hogy csalók áldozatául ess. A Merkúr ezen a holdtölte napon kilép a retrográd mozgásából, így a dolgok felfelé ívelnek. A vállalkozások és projektek ott folytatódnak, ahol abbahagyták őket, és lehetőség nyílik arra, hogy tágítsd a látókörödet, energiádat az elmaradt ügyeid megoldására fordítsd. Mindent összevetve, ez a hétfő jó lesz, ha nem mész elébe a dolgoknak, és nem veszel vissza a megszokott dolgokból.

Szerelem és kommunikáció május 15-én

A fogyó Hold a Kosban engedékenyebbé tesz minket, ami azt jelenti, hogy itt az ideje a családi kapcsolatoknak, kisebb kirándulásoknak és utazásoknak. Akik még keresik a boldogságukat, azoknak a Kos energiája segít. A csillagkép hatása magabiztossá tesz minket, a fogyó Hold pedig csökkenti az impulzivitást, és lehetővé teszi, hogy nyugodtan ismerkedjünk új emberekkel.

X