Az asztrológusok tanácsai segítenek abban, hogy jól induljon a hét. Az időben adott tanácsok lehetővé teszik, hogy beoszd az energiáidat, megtervezd a cselekedeteidet, és ne hagyj ki semmi fontosat. Annál is inkább, mert ez a hétfő jónak ígérkezik.

A hét elején a Merkúr kilép retrográd mozgásából, ami azt jelenti, hogy a korábban félretett dolgok újraindulhatnak. 15-én még mindig nem érdemes elkapkodni a dolgot, inkább hagyni kell, hogy a bolygó teljesen egyenesbe lépjen. A szakértők azt javasolják, hogy a hétfőt töltsd nyugodt üzemmódban, hogy ne maradj le semmi lényegesről, és ne ragadjon el a kapkodás vagy a munkádhoz való hanyag hozzáállás.

Holdfázis: A 25. holdnapon a fogyó éjszakai fényesség a Kos csillagképbe lép. Fontos, hogy ezt a napot a belső egyensúly állapotában töltsd, hogy elkerüld a konfliktusokat és a kellemetlen helyzeteket. Az asztrológusok azt javasolják, hogy szánjunk időt és hallgassunk az intuíciónkra, hogy vonzzuk a szerencsét és a megfelelő időben legyünk a megfelelő helyen.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X