A holdnaptár a legjobb útmutató a mindennapi élethez. Ha ma, május 19-én el akarod intézni a dolgaidat, vedd figyelembe az asztrológusok tanácsait. Segít elkerülni a bajokat, minden téren megvilágosodást és sikert elérni.

Pénteken a Hold szokatlanul kedvező hatással lesz minden élőlényre. A fázis és a bolygók sikeres kombinációja fokozott vágyat vált ki az önfejlesztés iránt, ami nagy valószínűséggel kellemes változásokat ígér számunkra minden téren. A változások nem csak kívül, hanem bennünk is végbemennek: sok negatív program és rossz szokás megszűnik, lehetővé téve, hogy kiszabaduljunk a gondolatformák csapdájából, és megtaláljuk az optimizmust és az élet szeretetét.

Holdfázis: Ma a 29. holdnap van. Ez az újhold napja a Bika jegyében. Ez egy kedvező kombináció, így kellemes felfedezések, hírek, érzelmek várnak ránk. Az éjszakai fényesség a jelenben való élést sugallja, ugyanakkor jobb, ha nem feledkezünk meg a jövőre gondolni. A nap sok mindenben sikert ígér, feltéve, ha nem kapkodunk.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X