Mindenki tudja, hogy fontos, hogy pozitívan kezdjük a hetet, hogy a szerencsét vonzzuk magunkhoz, ne pedig a kisebb malőröket. A holdnaptár asztrológiai tanácsai segítenek abban, hogy jó hangulatban köszöntsd a hétfőt.

A hét eleje nagyon kedvező lesz. A szakértők azonban azt javasolják, hogy ne kapkodjuk el a cselekvést, és uralkodjunk az érzelmeinken. Ma fontos, hogy tudatában legyél a tetteidnek, hogy ne kerülj holtpontra az ügyekhez való hanyag hozzáállás miatt, vagy ne válj csalás áldozatává. A lépések rangsorolása és mérlegelése biztosítja a szerencsét, és segít a siker vonzásában.

Holdfázis: A 4. holdnapon az éjszakai fényesség folytatja emelkedését, ahogy a Rák csillagképbe lép. Ez a nap alkalmas az előre eltervezett kereskedelmi ügyletek lebonyolítására, valamint a korábban elhalasztott ügyek befejezésére. Új ötletek is megvalósíthatók, ha világos cselekvési tervvel és a tetteidbe vetett bizalommal rendelkezel.

Május 22-i mágneses viharok: A Föld magnetoszférája nyugodt állapotban van. Erre a hétfőre nem jeleznek mágneses viharokat.

Ami ma szerencsét hoz

folyamatban lévő munka befejezése
a tervek betartása
kereskedés
az egészségre való odafigyelés
kirándulások
pozitív kommunikáció
rekreáció
a szerencse vonzása

Mi fogja elriasztani a sikert ezen a napon

a hanyag hozzáállás a kötelezettségeidhez
nyűgösség és kapkodás
agresszió
túlhajszoltság
a pletykákban való bizalom

Házimunkák a holdnaptár szerint

A hétfő nem a legjobb időpont az aktív házimunkára. Fontos, hogy megfontoltan kezdjük a hetet, hogy ne veszítsük el az érdeklődést a dolgok iránt, és ne égjünk ki. A túlhajszoltság elkerülése könnyebb lesz, ha adunk magunknak néhány perc pihenőt, és félretesszük a nehéz feladatokat, helyette inkább sétáljunk egyet a csendes utcákon vagy a parkok sikátoraiban. Emellett olyan barátságokkal is feltöltődhetsz, amelyek egész héten kitartanak. A legfontosabb, hogy kerüld a kapcsolatot a mérgező emberekkel, akik tönkretehetik a hangulatodat és a közérzetedet.

Pénzügyek és munka a 4. holdnapon

Ez a hétfő alkalmas a pénzügyek intézésére, ha világos cselekvési tervvel rendelkezel, és nemcsak önmagadban, hanem az üzleti ajánlatokkal kapcsolatos cégekben, eladókban vagy más személyekben is bízol. Az aktuális munkák befejezése és a tervezés, valamint a további ismeretek megszerzése szintén szerencsét hoz. A sietség ma nem lesz helyénvaló, olyan félresiklásokhoz és balesetekhez vezethet, amelyek megoldása hosszú időt vesz igénybe.

Szerelem és kommunikáció május 22.

A Rákban járó Hold fokozza a romantikus hangulatot, ezért ma nyugodtan randevúzz és szervezz találkozókat. A lényeg, hogy ne vegyük túlságosan magunkra a dolgokat, és ne idegeskedjünk a semmin. A nap energiája nem feltételez gyors tempót, így nincs értelme elsietni a dolgokat, vagy olyan témákat megbeszélni, amelyek nem a legkellemesebbek. Az asztrológusok azt javasolják, hogy élvezd a meleg tavaszi estét és a kellemes társaságot, de ne gondold túl a dolgokat, és ne tervezz egyedül a jövőre.

X