A holdnaptár a Hold fő energetikai jellemzőit tükrözi az adott napra vonatkozóan. Az asztrológusok tanácsainak köszönhetően mindenki jól tudja majd tölteni a napot. Tudd meg, mit jósolnak az asztrológusok erre a szerdára.

A 24-es szám nem ígér túl sok pozitívumot, de még ezen a napon sem fordul el a szerencse azoktól, akiknek célja a siker, és nem akar beletörődni az átmeneti nehézségekbe. Ugyanakkor az asztrológusok határozottan azt tanácsolják, hogy maradj nagyon nyugodt, és ne próbálj meg túl sokat tenni. Az asztrológusok azt javasolják, hogy töltsd fel az életereődet, hogy elkerüld a rossz hangulatot, és ne hagyj holnapra befejezetlen ügyeket, amelyeket ma be lehetne fejezni.

Holdfázis: Kezdődik a 6. holdnap, amely ismét a Rák jegyében áll majd. A növekvő Hold még nem nyert nagy erőt, így a Víz elem disszonanciája miatt nem várhatók nagyobb nehézségek. Hirtelen búslakodás, sőt depresszív hangulat is előfordulhat, de ezeket a szeretteinkkel való kommunikációval könnyen enyhíthetjük. Ne tartsd magadban a gondjaidat – oszd meg őket.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X