A holdnaptár a Hold fő energetikai jellemzőit tükrözi az adott napra vonatkozóan. Az asztrológusok tanácsainak köszönhetően mindenki jól tudja majd tölteni a napot. Tudd meg, mit jósolnak az asztrológusok erre a szerdára.

A 24-es szám nem ígér túl sok pozitívumot, de még ezen a napon sem fordul el a szerencse azoktól, akiknek célja a siker, és nem akar beletörődni az átmeneti nehézségekbe. Ugyanakkor az asztrológusok határozottan azt tanácsolják, hogy maradj nagyon nyugodt, és ne próbálj meg túl sokat tenni. Az asztrológusok azt javasolják, hogy töltsd fel az életereődet, hogy elkerüld a rossz hangulatot, és ne hagyj holnapra befejezetlen ügyeket, amelyeket ma be lehetne fejezni.

Holdfázis: Kezdődik a 6. holdnap, amely ismét a Rák jegyében áll majd. A növekvő Hold még nem nyert nagy erőt, így a Víz elem disszonanciája miatt nem várhatók nagyobb nehézségek. Hirtelen búslakodás, sőt depresszív hangulat is előfordulhat, de ezeket a szeretteinkkel való kommunikációval könnyen enyhíthetjük. Ne tartsd magadban a gondjaidat – oszd meg őket.

Május 24-én mágneses viharok: A meteorológusok nem jósolnak viharokat erre a napra, de a mágneses aktivitás finom növekedése tapasztalható.

Ami ma szerencsét hoz

pozitív hozzáállás
önbizalom
magány
pihenés
az egészséggel való törődés

Mi fogja elriasztani a sikert ezen a napon

nehéz döntések meghozatala
új kezdetek
alkoholtartalmú italok

Házimunkák a holdnaptár szerint

A nap nyugodt jellege nem kedvez az aktív házimunkának. Az asztrológusok azt javasolják, hogy olyan dolgokat végezzünk, amelyek nem tűrnek halasztást, de nem veszik el az erőt. Ezen a szerda délutánon megtisztíthatod a polcokat a portól, valamint világos dolgokkal díszítheted fel az otthonodat, hogy ne unatkozz, és ne süllyedj a szomorú gondolatok mélyére. Fontos, hogy ne feledkezzünk meg arról, hogy közeleg a nyár, ezért az asztrológusok és a szakértők azt javasolják, hogy vásároljunk és ajándékozzunk szobanövényeket. Ma megpróbálkozhatsz egy háziállat beszerzésével. Ha erre vágysz, jobb, ha menhelyen keresel négylábú barátot.

Pénzügyek és munka a 6. holdnapon

Az élet pénzügyi oldala ma hanyatlásnak indul. A további problémák elkerülése érdekében próbáld meg nem elkövetni a korábban tárgyalt takarítási hibákat. Az aktív munka ezen a szerdai napon valószínűleg nem fog sok örömet okozni, ezért inkább fordítsd az időt olyan aktuális ügyek elintézésére, amelyek nem vesznek el sok energiát és időt.

Azoknak, akiknek szabadnapjuk van, az asztrológusok azt javasolják, hogy egyáltalán ne dolgozzanak, hogy feltöltődjenek energiáikkal. A pénzügyletek nem lesznek megfelelőek a csalás és a manipuláció valószínűsége miatt. Az üzleti együttműködés csak akkor lesz előnyös, ha kompromisszumra juttok.

Szerelem és kommunikáció május 24-én

A szerelemben is sok nehézség lesz. Ezek többsége csak azokat fogja érinteni, akik agresszívek és nem tudnak megbirkózni a hangulatukkal. Ebben az esetben az asztrológusok azt javasolják, hogy tartsanak egy kis szünetet, hogy ne rombolják le a partnerek közötti törékeny bizalmat. A párkapcsolat keresése is kudarccal végződhet az indokolatlan elvárások miatt.

Az olyan napokon, mint a mai, tanácsos elvonulni, és nem keresni a kalandot. A romantika csak egy hosszú távú kapcsolatban lesz helyénvaló, és az is csak akkor, ha a szerelmesek között megvan a pozitivitás és a bizalom. Ha jelenleg veszekedtek, jobb, ha időt adtok egymásnak, hogy lehűljetek.

X