Mai Holdnaptár, Május 7., Ma fontos, hogy óvatosak legyünk, és ne siessük el a cselekvést

Könnyebb lesz optimistán zárni a hetet, ha megfogadod az asztrológusok tanácsát, amelyet a napi holdnaptár tükröz. Az időben adott tanácsok segíthetnek önbizalmat szerezni, és elkerülheti, hogy elhibázd a fontos döntéseket.

A vasárnap a pihenés, a fontossági sorrend felállítása és az újratöltődés ideje lesz. A szakértők azt tanácsolják, hogy hangolódj rá a pozitivitás hullámára, hogy elkerüld a sok gondot, és jó hangulatban töltsd a hét utolsó napját. Ma fontos, hogy óvatosak legyünk, és ne siessük el a cselekvést.

Holdfázis: A 17. holdnapot a Nyilas csillagképben álló fogyó Hold fogja uralni. A nap kedvezően alakul, ha nem engedsz a pillanatnyi szeszélyeidnek, és nem engedsz a romboló érzelmeknek. A szerencse nem hagyja el azokat, akik hallgatnak az intuíciójukra és időt szánnak a következtetések levonására.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Május 7-i mágneses viharok: Erre a vasárnapra nem jeleznek mágneses viharokat.

Mi hoz ma szerencsét

pihenés
a megszokott feladatok elvégzése
pozitív kommunikáció
romantika
önmagaddal való törődés
tervezés
kirándulások

Mi fogja elriasztani a sikert ezen a napon

agresszió és kapkodás
túlhajszoltság
az érzelmeknek való engedékenység
a pletykákban való bizalom

Házimunkák a holdnaptár szerint

A vasárnap a pihenés ideje, ami azt jelenti, hogy erre a vasárnapra nem érdemes időigényes házimunkákat beütemezni. Ma kipakolhatod a ruhatáradat, hogy megszabadulj a felesleges holmiktól, elkészítheted a bevásárlólistát a meleg évszakra, és időt tölthetsz a családoddal vagy kettesben a pároddal. Az asztrológusok azt javasolják, hogy ne akadj fenn mások véleményén, és töltsd úgy a napot, ahogy az intuíciód diktálja.

Szerelem és társaság a 17. holdnapon

A tér energiája pozitív, ami azt jelenti, hogy itt az ideje az érdekes randizásnak, a kapcsolatok magasabb szintre emelésének és a boldogság bevonzásának. Azoknak, akik már megtalálták a lelki társukat, az asztrológusok azt javasolják, hogy legyenek figyelmesek a kérésekre, és találjanak módot arra, hogy változatosabbá tegyék a szabadidejüket. Fontos, hogy pozitívan zárjuk a hetet, hogy inkább a szerencsét vonzzuk magunkhoz, mint a további bajt.

Ezt már olvastad?
Csütörtöki horoszkóp, Szeptember 28., Elég nagy ambíció van ma a levegőben

Pénzügyek és munka május 7-én

A hét vége remek alkalom a pihenésre és a regenerálódásra. Ez a nap nem alkalmas új projektek megvalósítására, amelyek sok energiát és időt vesznek igénybe. Május 7-én a munka befejezése, a tervezés, valamint a prioritások meghatározása és a létfontosságú energiakészlet feltöltése foglalhat le. Az asztrológusok azt tanácsolják, hogy ne bízzunk meg idegenekben és ne kössünk kétes üzleteket.

X