A napi holdnaptárban található tippek segítenek abban, hogy jól induljon a hét, és vonzd a pozitív eseményeket. Az asztrológusok elmondják, hogy mit tervezhetsz a napra, és mit kell kerülnöd a saját biztonságod érdekében.

A hétfő a hét nagy napja, és ez adja meg a tempót, ezért légy jókedvű. Még akkor is, ha az előrejelzések és a horoszkópok esetleges balszerencséről szólnak. A szakértők azt javasolják, hogy a reggelt egyszerű rituálékkal kezdjük a szerencséért, egészséges reggelivel és tervezéssel. Az ilyen egyszerű cselekedetek segítenek önbizalmat szerezni és ráhangolódni a pozitivitás hullámára.

Holdfázis: A 18. holdnap a Nyilas csillagképben lévő fogyó Hold jegyében telik majd. A hét eleje meglehetősen nehéz lesz, mégpedig egy mágneses vihar miatt. Az asztrológusok azt javasolják, hogy a túlhajszoltság és az egészségügyi problémák elkerülése érdekében kerüljd a kemény munkát. Ez a hétfő kihívást jelentő helyzeteket hozhat a múltból származó befejezetlen ügyekkel kapcsolatban, amelyeket le kell zárni, hogy helyet adjanak a pozitív fejleményeknek.

Május 8-án mágneses viharok: Ma geomágneses vihar várható, ami azt jelenti, hogy biztonsági óvintézkedéseket kell tenned, és gondoskodnod kell a jólétedről.

Ami ma szerencsét hoz

a jólétedről való gondoskodás
egy project befejezése
pozitív hozzáállás
az otthonodban az erősség helyének megteremtése

Mi fogja elriasztani a sikert ezen a napon

túlhajszoltság
harag
hanyagság
mértéktelenség
meggondolatlan költekezés
bonyolult és hosszú távú projektek indítása

Háztartási teendők a holdnaptár szerint

Az asztrológusok nem javasolják májusban a javítások, spontán költözések és általános takarítások megkezdését. Ez a nap a könnyű munkára, az otthoni szépségápolásra és a szeretteinkkel való kommunikációra való. Mindeközben egy magánéleti napba beleférhet az olvasás, egy kedvenc hobbi vagy filmnézés, séta a csendes utcákon és sikátorokban. Ezen a napon ne menj el semmilyen ünnepi rendezvényre, mert ezek elvehetik az energiádat és ingerlékenységet okozhatnak.

Szerelem és kommunikáció a 18. holdnapon

A hét eleje nem a felelős döntések meghozatalának ideje. Ma ne tegyél semmit a pillanat hevében, az érzelmekre vagy a pletykákra hagyatkozva. A házaspárok szánhatnak időt egymásra, tegyék félre a mindennapokat, és élvezzék egymás társaságát. A boldogság torkában lévőknek nem szabad önzőségben vergődniük – a társasági élet és új ismeretségek kötése segíthet abban, hogy gyorsabban megismerjék lelki társukat. Az igaz szerelem megtalálását segítő egyszerű varázsigék is segíthetnek.

Pénzügyek és munka május 8-án

A hét nem költekezéssel, hanem tervezéssel és az alkukereséssel kezdődik. A hétfő nem a legjobb alkalom az alkuk és a drága vásárlások megkötésére, ezért ne kapkodd el fejvesztve a fejed, és ne vedd meg az első lehetőségeket, amelyeket meglátsz. Ami a munkát illeti, a hétfő valószínűleg szintén befejezetlen ügyeket és figyelmet igénylő projekteket hozhat felszínre. Intézd el őket minél hamarabb, hogy ne kelljen újra foglalkoznod velük.

X