Minden holdnap egyedi, ezért az asztrológusok tanácsai rendkívül hasznosak lesznek azok számára, akik mindent meg akarnak tudni a Hold energiájáról. Ebben a cikkben mindent megtudhatsz az aktuális napról, és cselekvési tervet készíthetsz a jólétéért.

Ha rá tudsz hangolódni az aktív munkára, és nem terelik el a figyelmedet a jelentéktelen dolgok, akkor ez a szerda igen gyümölcsöző és élvezetes nap lehet számodra. Ezen a napon a siker azok oldalán áll majd, akik tudják, hogyan kell előre eldönteni, hogy mit kell tenniük és hogyan kell prioritásokat felállítaniuk. Próbálj időt szánni azokra a dolgokra, amelyek a legnagyobb figyelmet igénylik, és ezen a napon ne feledkezz meg minden olyan cselekedetről és gondolatról sem, amely elriasztja a szerencsét.

Ezt már olvastad?
Ez a 3 csillagjegy szerelmes lesz egy barátjába a március 25-i Ikrekben járó Hold alatt

Holdfázis: A 23. holdnap kezdődik, ami a fogyó fázis folytatását és az éjszakai fényesség energiavesztését jelzi. A Hold továbbra is a Nyilasban tartózkodik, ami nem tesz jót semmilyen munkatevékenységnek, különösen azoknak, amelyek csapatmunkát igényelnek. Az üzleti és személyes kapcsolatok megerősítése lesz ma a legnagyobb kihívás, és ezt a legjobb holnapra halasztani.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X