Minden napnak egyedi energiája van, amely nagyban függ a Hold fázisától és a Hold egyik vagy másik jegyben való jelenlététől. Használd a holdnaptárban található tanácsokat, hogy elkerüld a bajt és jó napod legyen.

Az asztrológusok március 17-ét a hónap egyik legveszélyesebb napjaként írják le, de nem a Hold, hanem a Nap és a Merkúr közötti veszélyes aspektus miatt. E két kozmikus objektum együttállása megfoszt minket a hatékony döntéshozatal képességétől, valamint a motivációnktól és az erőnktől. Nagyon rossz nap lesz ez a pénzügyi tranzakciók és a kereskedelem szempontjából.

Holdfázis: A fogyó Hold a 25. holdnapon ismét a Bak csillagképben lesz. Ez nagyon jó dolog, mert ez a kedvező holdállapot legalábbis segít ellensúlyozni a Merkúr és a Nap együttállásából adódó problémákat. A Hold segít nektek és nekem abban, hogy szétválasszuk az igazságot a csalástól.

Mágneses viharok március 17-én: A Föld magnetoszférája nyugodt állapotban van. A meteorológusok a közeljövőben nem jósolnak geomágneses zavarokat.

Ami ma szerencsét hoz

nyugalom
kedvesség
pihenés
mérsékelt önzés

Mi fogja elriasztani a sikert ezen a napon

pletyka
botrány
nagy bevásárlások
meggondolatlan lépések

Háztartási teendők

Ezen a pénteken a hangsúlyt magadra és ne a házimunkára helyezd. A teljes pihenés és a házimunkától való elvonatkoztatás segít abban, hogy erős és éber maradj. Ezen a napon az asztrológusok és a szakértők azt tanácsolják, hogy kerüld az olyan tevékenységeket, amelyek elronthatják a hangulatodat. A Nap és a Merkúr együttállása gyorsan feltüzelheti az érzéseket, amelyeket nehéz lesz megfékezni. Emiatt az asztrológusok azt javasolják, hogy csak olyan tevékenységeket válassz, amelyekben jól érzed magad. Próbálj meg ma nem rendetlenséget csinálni, és időben mosogass el. Ne bátorítsd a szeretteidet a takarításra. Ez ugyanis veszekedésekkel jár. Hagyd, hogy mindenki maga döntse el, mit szeretne csinálni.

Szerelem és barátság a 25. holdnapon

A pletyka, a hazugság és a képmutatás ma virágozni fog. Semmilyen körülmények között ne bízz meg olyan emberekben, akiket korábban hazugságban találtak bűnösnek. Próbáld meg te magad sem eltúlozni vagy elferdíteni a tényeket. Mond el az embereknek az igazat, még akkor is, ha ma úgy tűnik, hogy nem ez a legjobb módja a problémák megoldásának. A jövőben több tiszteletet fogsz kapni érte.

Az ilyen napokon semmiképpen sem jó ötlet új emberekkel találkozni és kitárni előttük a lelkünket. Lelki társat találni szinte lehetetlen lesz. Ha nemrég kezdtél el egy kapcsolatot, a legjobb, ha nem próbálod megjavítani a másik felet. Ez ugyanis veszekedésekhez vezethet.

Pénzügyek és munka március 17-én

Azok számára, akik olyan negatív hozzáállással nőttek fel, mint például „a gazdagság rossz”, a mai nap nagyon rossz nap a munka és a döntéshozatal szempontjából. Mindezek a negatív szokások ma ellened dolgozhatnak. A Bak energiák megpróbálnak segíteni, de a Nap és a Merkúr negatív aspektusa kérlelhetetlenül a pénzügyi mélypont felé húz minket.

Maradj optimista, tárgyilagos és lélekben rendíthetetlen. Nincs szükség arra, hogy egészségtelen ételeket vásárolj. Ez a nap nagyon veszélyes azok számára, akik a pénz feláldozásával engednek a vágyaiknak. Meg kell értened, hogy az érzelmi vásárlások nem fognak sokáig boldoggá tenni. Az ilyen vásárlások eufóriája szinte azonnal elillanhat.

X