Fontos, hogy a napot a Hold hangulatához igazítsuk, nehogy hibát kövessünk el, és felesleges problémákat okozzunk. Az asztrológusok megmondják, milyen lesz március 21-e. Ajánlásaik segítenek abban, hogy a legtöbbet hozza ki ebből a keddi napból.

Ez a nap lesz a legcsodálatosabb és legszokatlanabb az energiát tekintve. A szakértők ma azt javasolják, hogy hallgass az intuíciódra. Annak érdekében, hogy ne maradj le semmi fontosról, figyelj a népi előjelekre és hagyományokra, amelyek segítenek a jó szerencsét vonzani az egész évre. A tavaszi napéjegyenlőség napján még a legmerészebb álmok is valóra válnak, ha őszintén hiszel és törekszel arra, hogy álmaidat valóra váltsd.

Holdfázis: A Halak csillagképben lévő újhold egybeesik a tavaszi napéjegyenlőség napjával, ami azt jelenti, hogy szokatlan napot tartunk. Nem kell elsietni a cselekvést anélkül, hogy átgondolnánk a következményeket, de nincs értelme halogatni sem; az Univerzum támogató, ami azt jelenti, hogy a jó cselekedetek eszkalálódni fognak, és újabb sikerekhez vezetnek.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X