A Hold energiájának napi változásai nemcsak a hangulatodra, hanem a szerencsédre is hatással vannak. Használda holdnaptár ajánlásait a siker eléréséhez és a dolgok hatékony megtervezéséhez ezen a csütörtökön és minden más napon.

A mai nap március és az egész tavasz egyik legkedvezőtlenebb napja. Előre tekintve érdemes megjegyezni, hogy a Hold nagyon negatív helyzetben van, de a Vénusz és az Uránusz együttállása, amelyet korábban már ismertettünk, nagy szerepet fog játszani ebben a negatív asztrológiai helyzetben. Maradj ma nyugodt, és egyelőre ne tervezz semmit a jövőre nézve. A szakértők azt javasolják, hogy kerüld a spontán döntéseket és vállalkozásokat.

Holdfázis: A 10. holdnap kezdődik. Ismét a Rák hatása alatt állunk majd. A növekedési fázis nem illik a Vízjegyhez, így a Hold nemhogy nem véd meg minket a bolygók haragjától, de még fel is gyújtja a lángokat. Legyünk óvatosak, mert könnyen elveszíthetjük a környezetünk tiszteletét.

Mágneses viharok március 30-án: Ahogy mondani szokták, a bajok csokorba kötve jönnek. A Föld magnetoszférája ma felbolydul, így mágneses viharra is van esély. Ne erőltesd meg magad feleslegesen.

Mi hoz ma szerencsét

nyugalom
pozitív hozzáállás
logikus gondolkodás
kockázatkerülés

Mi fogja elriasztani a sikert a mai napon

a túlhajszoltság
ingerültség
felesleges figyelemfelkeltés

Házimunkák a holdnaptár szerint

Ma pihenésre lesz szükségünk, ezért a nyugodt háztartási munkák bizonyulnak a legfontosabbnak. Még jobb lesz, ha általában lemondunk a házimunkáról. Próbáljunk meg rendesen pihenni, ha lehetőségünk van rá. Annak érdekében, hogy ne érezzük az ingerültséget és a negativitást, próbáljuk meg nem terhelni magunkat felesleges aggodalmakkal. A fizikai aktivitás, a hosszú séták és a nehéz házimunka elveheti az energiádat. Egy könyv elolvasása vagy egy szép film megnézése remek módja annak, hogy energiával teli maradj. Otthon is végezhetsz relaxációs meditációt, különösen egy nehéz munkanap után.

Pénzügyek és munka a 10. Holdon

A növekvő Hold a Rákban nagyon negatív kombináció lesz az aktív munka szempontjából. Ezen a napon a szokásosnál sokkal nehezebb lesz növelni a hitelességedet és sikeresen kezelni minden felelősséget. A nap nem alkalmas nagyobb pénzügyi tranzakciókra és üzleti megbeszélésekre. Jobb, ha megpróbálod csendben felgöngyölíteni az aktuális ügyeket anélkül, hogy egyelőre bármi újat csinálnál.

A Vénusz és az Uránusz negatív aspektusai befolyásolhatják a döntéshozatalodat. Ne engedj a rövid távú impulzusoknak, különben elveszítheted a megtakarításaidat és a lehetőségeidet. Az asztrológusok határozottan azt tanácsolják, hogy ne költs pénzt, különösen olyan dolgokra, amelyekre nincs szükséged.

Szerelem és kommunikáció március 30-án

A kapcsolatok alakulása ma teljesen leáll. Jövőjük teljes mértékben az érzelmi állapotodtól függ. Légy kedvesebb azokkal, akik szeretnek és akiket szeretsz. Ha képes vagy visszafogni az érzelmeidet, és a józan eszedre hagyatkozni, akkor ez a csütörtök nyugodt nap lehet, veszekedések és negativitás nélkül.

Ne engedj a késztetésnek, hogy a külsőségek és az első benyomás alapján ítélj meg valakit, mert minden, amit ma tesznek az emberek, holnap már másként alakulhat. A családi kapcsolatokban konfliktusok alakulhatnak ki, amelyeket megelőzhetsz, ha megérted a partnered igényeit, és nem gyakorolsz rá nyomást.

X