A Hold energiája naponta változik, ahogy az éjszakai fényesség egyik csillagképből a másikba vándorol, és közben fázist vált. Az asztrológusok megmondják, hogy a Hold hangulata hogyan befolyásolja a mai napon a hangulatunkat és a szerencsénket.

A mai nap várhatóan szerencsés lesz, amely nem lesz mentes az új lehetőségektől. Sokunknak sikerül megoldani a problémákat és kilátásokat nyerni az ügyekben. A siker érdekében a holdnaptár azt tanácsolja, hogy ne rágódjunk apróságokon. Ilyenkor a túlzott aggodalmaskodás megfoszt a legfontosabb dologtól – a dolgok józan szemléletétől. Értékeld a világot különböző nézőpontokból, és ne engedd meg magadnak, hogy csak azt lásd, amit látni akarsz.

Holdfázis: A 11. holdnap kezdődik. A Hold ma az Oroszlán jegyébe lép. A növekedési fázis tökéletesen illeszkedik a Tűz elem energiájához, a Hold azonban most pénteken éri el a csúcspontját. Vagyis a legnagyobb távolságban van a Földtől. Ez azt jelenti, hogy energiája egy kicsit kevésbé lesz hatékony. Tekintettel arra, hogy az Oroszlán jegyében helyezkedik el, ez azt jelentheti, hogy a változás enyhébb lesz.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X