A szeszélyes éjszakai fényesség energiáját az asztrológusok időben adott tanácsaival a javadra fordíthatod. A holdnaptár arra szolgál, hogy megkönnyítse az életünket.

Ezen a vasárnapon a Hold jó hangulatban lesz, ami azt jelenti, hogy csodálatos energiákkal teli napunk lesz. A szakértők megjegyzik, hogy a jó szerencse elsősorban a pozitívan gondolkodó emberekre vár, akik mindenben a pozitív pillanatokat keresik. A jó hangulatnak köszönhetően könnyebb lesz megbirkózni a feladatokkal és harmóniában maradni a külvilággal.

Holdfázis: 13. holdnapot tartunk, amelyet a növekvő Hold ural az Oroszlán csillagképben. Ez a konjunkció a vitalitás és a megnövekedett energia fellendülését ígéri, amire a tavasz kezdetén oly nagy szükség van. Az asztrológusok azt javasolják, hogy a vasárnapot megfontoltan töltsd, és szánj rá időt, hogy elkerüld a szerencsétlen botlásokat.

Mágneses viharok március 5-én: A naptevékenység alacsony. Erre a vasárnapra nem jeleznek mágneses viharokat.

Mi hoz ma szerencsét?

aktuális ügyek befejezése
pozitív kommunikáció
utazás
tanulás
pihenés
dolgok rendbe hozása otthon és az életben
rossz szokásoktól való búcsúzás

Mi fogja elriasztani a sikert ezen a napon?

agresszió
passzivitás
indokolatlan félelmek
túlhajszoltság
nem tervezett költekezés
durvaság

Házimunkák a holdnaptár szerint

A vasárnap nem a túlzott aktivitás ideje, de nincs közvetlen tilalom a házimunkára. Az asztrológusok csak azt javasolják, hogy úgy ozd be az energiáidat, hogy elkerüld a túlterhelést. Egy könnyed takarítás, a lakás feldíszítése és egy olyan erőtér létrehozása, amely gyorsan visszaadja az energiát, jót tesz ezen a napon. A szabadtéri séták, rövid utazások és a barátokkal, szeretteinkkel való találkozások is jól jönnek. Az is jó ötlet, ha új ételeket készítesz, hogy örömet szerezz a szeretteidnek és magadnak is.

Szerelem és kommunikáció március 5-én

A tavasz kezdete remek alkalom a romantikus kapcsolatokra és az érzelmek megerősítésére. A randizás jól fog menni ezen a vasárnapon. Az asztrológusok azt javasolják, hogy nézd meg alaposabban a partnereidet, hogy elkerüld, hogy bántalmazókkal és mérgező személyiségekkel kezdendő kapcsolatot.

A házaspárok a hét végén pihenjenek és lazítsanak, menjenek el sétálni, vagy tervezzenek egy kisebb kirándulást, hogy változatos környezetbe kerüljenek és kettesben maradhassanak egymással.

Pénzügyek és munka a 13. holdnapon

Az Oroszlánban növekvő Hold energiája a csillagkép erős hatása miatt nem keveredik jól a költekezéssel. Fontos, hogy ma óvatosak legyünk, ne engedjünk az izgalmaknak, és ne költsünk pénzt, ha a vásárlásokat nem terveztük. Ami az üzleti tevékenységet illeti, a felelősségtudat és a korábban tett ígéretek betartása szerencsét hoz.

Az üzleti életben fontos, hogy ne feledkezz meg a mértékletességről: tervezd a nehéz feladatokat reggelre, hogy a napot könnyű munkával fejezzhesd be. Az ismeretlen emberekkel való szerződéskötést ma fontos elkerülni, ahogyan az esetleges konfliktusokat is. A Hold felerősíti az érzelmeidet, ezért ne engedj az agressziónak és ne gyakorolj indokolatlan nyomást a kollégáidra.

X