A Hold energiája gyakran okoz számunkra kellemes és kevésbé kellemes meglepetéseket. Az asztrológusok tippjei minden napra lehetőséget adnak arra, hogy elkerüljük a hibákat és a baklövéseket. Használd a holdnaptár ajánlásait, hogy a jó szerencse mindig veled legyen.

A mai nap nem kedvező nap. E tekintetben az asztrológusok azt javasolják, hogy légy nagyon óvatos az élet minden területén, és gyakrabban alkalmazd az aurádat erősítő technikákat, hogy több erőd és energiád legyen az utadba kerülő esetleges akadályok leküzdésére. Kihívásokkal teli nap áll előttünk, amelyen fontos, hogy nyitott szemmel járj. Ne felejtsetek el óvatosak lenni, bármire is vállalkoztok.

Holdfázis: A 15. holdnap kezdődik. Ez azt jelenti, hogy telihold van. A Hold a Szűz jegyében áll, így maximális aktivitása rendkívül veszélyes lesz. A túlzott magabiztosság és önbizalom kegyetlen tréfát űzhet velünk. Legyünk óvatosak, és próbáljuk a dolgokat a tapasztalat és a logika prizmáján keresztül szemlélni, kevésbé az intuíciótól vezérelve.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X