A Hold energiája szeszélyes, ezért olyan fontos, hogy tudjuk, hogy bizonyos dolgok elvégzéséhez és a munkához kedvező-e vagy sem. Az asztrológusok időben adott tanácsai segíthetnek a napra vonatkozó tervek elkészítésében és a szerencse kordában tartásában.

Ez a szerda nem lesz a hét legkedvezőbb napja. A Hold erős energiája negatívan befolyásolhatja az ember érzelmeit, ezért a  szakértők azt javasolják, hogy hallgassunk az asztrológusok tanácsaira. Segítségükkel megkerülheted a gondokat, és jó hangulatban töltheted az ünnepet.

Holdfázis: A 16. holdnapon a Hold a Szűz csillagképben kezd fogyni. Energiája még mindig erős, ami nem tesz jót az érzelmi hátterednek. A nap akkor lesz sikeres, ha energiáidat békés tevékenységekbe irányítod. Ellenkező esetben fennáll a konfliktusok, a munkahelyi hibák és nemcsak a hangulatod, hanem a közérzeted romlásának esélye is.

Mágneses viharok március 8-án: Ma nem észlelünk naptevékenységet. A Föld magnetoszférája nyugodt állapotban van.

Ami ma szerencsét hoz

kreativitás
séta
mérsékelt fizikai aktivitás
ápoltság
jó hangulat
szemfülesség

Mi fogja elriasztani a sikert ezen a napon?

agresszió
mértéktelenség
impulzív viselkedés
rossz szokásoknak való engedékenység
pletyka
viszálykodás

Holdnaptári házimunkák otthon

Az asztrológusok azt javasolják, hogy a napot jó hangulatban töltsük, és ne tegyünk olyan dolgokat, amelyek irritációt okoznak. A jó hangulat és a jó közérzet megőrzése érdekében érdemes egy kis szelfit készíteni, és olyan dolgokat csinálni, amelyek örömet okoznak. Ez lehet egy séta egyedül vagy a kedvenc társaságodban, a kedvenc filmed megnézése vagy olvasás, kreatív munka vagy más hobbi. A lényeg, hogy a felesleges energiát békés tevékenységekbe tereld, hogy jól érezd magad, és ne bosszankodj a semmi miatt.

Szerelem és társaság március 8-án

A kapcsolatok ma próbára lesznek téve az érzelmek túlburjánzása miatt. Ez a Hold erős energiájának köszönhető, amely a teliholdat követő kezdeti fogyó fázisban tartja. Az asztrológusok azt javasolják, hogy tartsd magad egyszerűen, és ne provokáld agresszióra a szeretteidet, ne válaszolj a negatívumokra ugyanazzal az érmével, és minden lehetséges módon kerüld meg a kellemetlen személyiségeket. Összességében a nap alkalmas a romantikus kapcsolatokra, ha megtalálod a belső harmóniát és egyensúlyt. Aki még nem találta meg a lelki társát, az vegye figyelembe a szerelem vonzására szolgáló erős talizmánokat.

Pénzügyek és munka március 8-án

Semmi értelme ezen a szerdai napon bármi újba belevágni, ha nem vagy biztos a helyes dologban vagy a világos tervben. A nap jót tesz a kreatív munkának, az aktuális ügyek befejezésének és a pihenésnek. Akik tranzakciókat terveznek kötni, fontos, hogy alaposan ellenőrizzék a dokumentumokat, és ne bízzanak senkiben. Ha pénzügyi tevékenységről van szó, a Szűz jegyében vásárolhatsz, de jobb, ha előbb összehasonlítod az árakat. Az ilyen taktika segít abban, hogy alkukat találj, és ne sajnáld a pénzt.

X