A hold egyes ingadozásai miatt néha kényelmetlenül érzik magukat az emberek, míg másokat segít abban, hogy sikeresebbek legyenek. Szerencsére a Holdat a szövetségeseddé teheted, és a tevékenységét az előnyödre fordíthatod. Ehhez kövesd az asztrológusok egyszerű tanácsait.

A mai nap remek alkalom arra, hogy új életet kezdj, vagy megváltoztasd a múltadhoz való hozzáállásodat. Például elgondolkodhatsz az életeden, és fordítsd az ellenkező irányba, megpróbálhatod kijavítani a múlt hibáit. Az asztrológusok szerint ma egy nagyon jó napnak nézünk elébe, amely tele lesz a Hold és a csillagok pozitív hatásaival. Ha úgy érzed, hogy túlteng benned az energia, csak próbáld meg a megfelelő irányba terelni.

Holdfázis: A Hold a telihold után még mindig nagyon erős. Annak ellenére, hogy a fogyó fázis nem a legjobban illik a Mérleghez, a 17. holdtölti napon a jegybe való átvonulás még mindig kedvező lesz. Ez a konjunkció meglehetősen harmonikus napot biztosít számunkra, segít normalizálni a belső állapotunkat és általában javítani az életünkön.

Mágneses viharok március 9-én: A rossz egészségi állapotban vagy krónikus betegségben szenvedőknek nincs miért aggódniuk. Mágneses viharok nem várhatóak.

Mi hoz ma szerencsét?

kommunikáció
üzleti együttműködés
tanácsok szeretteitől
lelki egyensúly
kreativitás
fizikai aktivitás

Mi fogja elriasztani a sikert ezen a napon?

elhamarkodott döntések
passzivitás
durvaság

Házimunkák a holdnaptár szerint

A Mérleg mai hatása segít leküzdeni a búslakodást és a honvágyat. Mindezt azért, mert a Mérleg olyan jegy, amelyet a fényes érzelmek és a gazdag élet mágnesének tartanak. Boldogok lesznek ma nemcsak azok, akik szeretik a szórakozást és a társasági életet, hanem azok is, akik szeretik a házimunkát és a magányt. Nem számít, hogy csütörtök van – ha a házimunkát túlzásba viszed, és jó kedved van, fogj hozzá a munkához. Ez segít leküzdeni a negatív gondolatokat. Az asztrológusok és a szakértők szerint ez egy remek nap a vendégek fogadására és a szórakozásra.

Szerelem és kommunikáció március 9-én

Az asztrológusok azt tanácsolják, hogy tartsd magad közel a kellemes emberekhez, különösen a hozzád legközelebb állókhoz. Koncentrálj a kommunikációra. Maradj közel a barátaidhoz, kollégáidhoz, partnereidhez, rokonaidhoz vagy a másik feledhez. Fontos, hogy ma mindenkivel tartsd a kapcsolatot, aki fontos neked.

Próbálj meg a saját problémáidra koncentrálni. Ha valakinek nincs szerencséje, az nem a te hibád. Lazíts és élvezd a társasági életet. Ha egyedül akarsz lenni, szórakoztasd magad egy kedvenc hobbiddal. Az új ismeretségek hasznosak lesznek. Személyesen és online is megismerkedhettek egymással.

Pénzügyek és munka a 17. holdnapon

A csütörtöki energia nem a legjobb a munkához, és a Mérleg nem hajlamos arra, hogy növelje az üzleti sikereink esélyeit. Nem jó ötlet, ha ma valami egyszerű dologra összpontosítjuk a figyelmünket. Jobb, ha ragaszkodunk a megszokott mintához. Ha kreatív alkotó vagy, akkor a mai nap a te napod.

A nagyon megterhelő feladatok elveszik a jó hangulatot. Másrészt ne vedd félvállról a határidőket. Ha vannak vállalások, jobb, ha teljesíted őket, különben a jövőben sok baj visszaköszönhet. A bevásárlást egy ilyen napon a legjobb, ha minél megfontoltabban végzed.

X