A hold egyes ingadozásai miatt néha kényelmetlenül érzik magukat az emberek, míg másokat segít abban, hogy sikeresebbek legyenek. Szerencsére a Holdat a szövetségeseddé teheted, és a tevékenységét az előnyödre fordíthatod. Ehhez kövesd az asztrológusok egyszerű tanácsait.

A mai nap remek alkalom arra, hogy új életet kezdj, vagy megváltoztasd a múltadhoz való hozzáállásodat. Például elgondolkodhatsz az életeden, és fordítsd az ellenkező irányba, megpróbálhatod kijavítani a múlt hibáit. Az asztrológusok szerint ma egy nagyon jó napnak nézünk elébe, amely tele lesz a Hold és a csillagok pozitív hatásaival. Ha úgy érzed, hogy túlteng benned az energia, csak próbáld meg a megfelelő irányba terelni.

Holdfázis: A Hold a telihold után még mindig nagyon erős. Annak ellenére, hogy a fogyó fázis nem a legjobban illik a Mérleghez, a 17. holdtölti napon a jegybe való átvonulás még mindig kedvező lesz. Ez a konjunkció meglehetősen harmonikus napot biztosít számunkra, segít normalizálni a belső állapotunkat és általában javítani az életünkön.

A cikk a következő oldalon folytatódik

Következő oldal
X