Mai Holdnaptár, November 1., A mai egy nagyon fontos nap

Új hónap és új hét kezdődik. Ez azt jelenti, hogy itt az ideje a változásnak. Az asztrológusok holdnaptárban összegyűjtött tippjei elárulják, hogyan teheted boldoggá és sikeressé a napot.

A szakértők szerint ez egy nagyon fontos nap lesz. Ha útközben számos kudarcba ütközöl, ne aggódj, mert ma lehetőséged van arra, hogy korrigáld a sorsodat. Ez egy kedvező nap arra, hogy jobbá tedd az életed.

Holdfázis: A 26. holdnap kezdődik. A Hold tovább fogy a Szűzben. Ez azt jelenti, hogy ma még a legkisebb örömöket is élvezni fogjuk. Néhány spirituális változás fenyeget. A Hold segít a belső egyensúly megteremtésében, a megszokott dolgokhoz való hozzáállás felülvizsgálatában, a helyes döntések meghozatalában.

Mágneses viharok november 1-jén: A meteorológusok szerint a Nap nyugodt, és nem fog kellemetlen meglepetéseket okozni. Mágneses viharok nem várhatóak.

Mi hoz ma szerencsét

  • kölcsönös segítség
  • vásárlás
  • tisztítás
  • fontos ügyek lezárása

Mi fogja elriasztani a sikert ezen a napon

  • hencegés
  • irigység
  • passzivitás

Házimunkák a holdnaptár szerint

Ideális nap a bútorok átrendezésére, általános takarításra és a nehéz, terjedelmes dolgok (pl. függönyök) mosására. Az asztrológusok és a szakértők azonban azt tanácsolják, hogy ne vállalj olyan feladatokat, amelyek bosszantanak téged. Ha szeretnéd, a házimunkát át lehet ütemezni egy másik napra.

Szerelem és kapcsolatok november 1-jén

Amit ma semmiképpen sem szabadna tenned, az az, hogy kioktatsz másokat. Ha segíteni akarsz egy szerettednek, jobb, ha megadod neki a lehetőséget, hogy hibázzon és elemezze saját tetteit. Ez különösen fontos, ha gyerekekkel van dolgunk. Adj nekik lehetőséget, hogy felnőttnek érezhessék magukat. Ne mutass rossz példát nekik.

Az irigység a legveszélyesebb érzés, amely tönkretehet bármilyen üzleti, baráti vagy szerelmi kapcsolatot. A Szűz ösztönzi a családi vacsorákat, a kölcsönös támogatást és a közös tevékenységeket. Ez erősíti a rokonokkal vagy jelentős személyekkel való kötődést. Nem jó ötlet egyedül tölteni a napot.

Pénzügyek és munka a 26. holdnapon

Ma a Hold a Szűzben áll, ami a régi, befejezetlen ügyekhez való visszatérést sugallja. A nap nem alkalmas passzivitásra és pihenésre. Az aktivitás, az elszántság és a nyomás a siker kulcsa. Az asztrológusok azt tanácsolják, hogy minden ügyet kreatívan közelítsünk meg.

A 26. holdnap a legjobb alkalom arra, hogy valami újba kezdjünk. Az is hasznos lesz, ha átgondoltan vásárolsz. A praktikus tárgyak vásárlása nagyszerű ötlet napjainkban. Az ingatlanvásárlás is előnyös lesz. Ez kedvező időszak az üzleti pénzügyi befektetések számára. Új bankszámlát nyithatsz és pénznemet válthatsz.

Talán ezek is érdekelhetnek