Mai Holdnaptár, Október 29., Nem lesz könnyű nap, de ne essetek kétségbe

Október a végéhez közeledik, és különösen fontos, hogy a hónap utolsó napjait jó hangulatban töltsük. Az asztrológusok megmondják, milyen lesz a Hold hangulata ezen a pénteken, és mit kell tennünk a siker vonzása érdekében.

Nem lesz könnyű nap, de ne essetek kétségbe. A szakértők azt javasolják, hogy legyünk optimisták az esetleges akadályok leküzdéséhez, és ne csüggedjünk, ha a dolgok nem működnek elsőre.

Holdfázis: A 23. holdnap a fogyó Hold égisze alatt lesz az Oroszlán csillagképben. Ez az időszak tele lesz konfliktusokkal, ezért az asztrológusok türelmet és az érzelmek kordában tartását javasolják.

Mágneses viharok október 29-én: A napszél nem éri el a Föld magnetoszféráját. Erre a péntekre nem jósolnak mágneses viharokat.

Mi hoz ma szerencsét

  • jó hangulat
  • felelősség
  • leltározás

Mi fogja elriasztani a sikert ezen a napon

  • a rohanás
  • spontán tervmódosítás
  • konfliktushelyzetek
  • túlzott kiadások
  • a kompromisszum hiánya

Háztartási teendők a holdnaptár szerint

A péntek nem a legjobb időpont az energiát és erőt igénylő rutinmunkára. Ezen a napon az asztrológusok azt javasolják, hogy olyan dolgokat csinálj, amelyek inspirálnak, vagyis hagyd magad mögött a rutint, és nézz más szemszögből az otthonodra. A szilveszter és a közelgő hidegbetörés előestéjén sokan vágynak majd a meghittségre és a kényelemre, amit apró dolgokkal lehet megteremteni. Egy lágyan világító füzér, gyertyák, egy új meleg takaró és egy bögre vidám díszekkel, épp arra van szükség, hogy megtaláld a harmóniát és a meghittséget.

Szerelem és kapcsolatok október 29-én

Bár a péntek a Vénusz védnöksége alatt áll, meglehetősen nyugtalanító nap lesz. Az érzelmekkel való bánásmód fontos lesz a harmonikus kapcsolatok fenntartásához mind a párkapcsolatokban, mind az üzleti életben. A szerelem keresését érdemes olyan meditációkkal helyettesíteni, amelyek megnyitják a szívcsakrát, és felkészítenek a jövőbeni sikerre. Ezen a napon a randevúk nem biztos, hogy a forgatókönyv szerint alakulnak, és ha a hangulat nem megfelelő egy romantikus estéhez, akkor jobb, ha lemondod azt.

Pénzügyek és munka a holdnaptár szerint

A fogyó Hold energiája remek alkalom arra, hogy lezárjuk a folyamatban lévő munkákat. A megszokott ügyek ezen a napon jól fognak haladni, és az asztrológusok azt javasolják, hogy az új terveket és nagyszabású projekteket halasszuk el egy kedvezőbb időpontra. A pénzügyi tevékenység valószínűleg szintén zavaró lehet, ezért a spontán vásárlásoktól jobb, ha eltántorítjuk őket a körültekintő takarékosság javára. Előfordulhat, hogy az üzleti tárgyalások nem a várt módon végződnek, ezért fontos, hogy legyen egy B terv, és ne idegeskedjünk, ha a dolgok nem a forgatókönyv szerint alakulnak.

Talán ezek is érdekelhetnek