Mai Holdnaptár, Október 30., A Hold zöld utat ad a határozott és bátor cselekvéshez

A Hold örök kísérőnk, amely folyamatosan változtatja a helyzetét, ami különböző módon befolyásolja a hangulatunkat és a szerencsénket. Az asztrológiai tanácsok segíthetnek a holdi energiára való ráhangolódásban, és abban, hogy elérd, amit aznapra szeretnél.

Az asztrológusok azt javasolják, hogy ma tartsuk a dolgokat a lehető legegyszerűbben. Nem kell túlságosan aggódni az apróságok miatt, nem kell felhajtani magunkat. A Hold a belső harmónia és a kellemes dolgok keresésére indít bennünket. Ez a megközelítés segít abban, hogy hatékonyabban kezeld a sürgető problémákat.

Holdfázis: A 24. holdnap kezdődik. A fogyó Hold az Oroszlánban nem szereti a stresszes helyzeteket. Ezért az asztrológusok azt tanácsolják, hogy ma kerüld őket. A nap fő stratégiája a cél felé való következetes mozgás.

Mágneses viharok október 30-án: A meteorológusok nem jósolnak fokozott naptevékenységet, ami azt jelenti, hogy ez a nap senkinek sem fog további nehézségeket okozni.

Mi hoz ma szerencsét

  • találkozók barátokkal és rokonokkal
  • romantikus találkozások és ismerkedések
  • kimozdulás
  • kompromisszumok keresése

Mi fogja elriasztani a sikert ezen a napon

  • kockázatos vállalkozások
  • irigység
  • agresszió

Háztartási teendők a holdnaptár szerint

A szakértők azt tanácsolják, hogy még ma újítsd fel otthonodat. Ezzel együtt az energia is megújul. Újhold van, ezért jobb, ha ezt a szabadnapot a rendrakásnak szenteled – a takarítást kedved szerinti ütemben végezheted. Tökéletes nap az átrendezésre, takarításra és a negativitás eltávolítására. Az asztrológusok nem javasolják, hogy ezen a szombaton túl sok házimunkát végezz. A pihenés rendkívül fontos.

Szerelem és kapcsolatok a 24. holdnapon

Ezen a szombaton az asztrológusok azt tanácsolják, hogy szenteljünk időt a családnak, a barátoknak és egy szeretett személynek. A romantika erőt és energiát ad, ami segít megbirkózni a nehéz helyzetekkel és a maradék őszi depresszióval.

Próbáld meg elkerülni a konfliktusokat ezen a napon. Az lenne a helyes, ha a vita vagy veszekedés okát előre kiküszöbölnénk. Ha a probléma konfliktusba torkollik, a Hold az Oroszlán jegyében súlyosbíthatja a helyzetet. Ne hagyd megoldatlanul a problémákat. Törekedj a kompromisszumok megtalálására.

Pénzügyek és munka a holdnaptár szerint

A Hold zöld utat ad a határozott és bátor cselekvéshez, így ha ez a szombat egy munkaszombat a számodra, ne ülj tétlenül, és ne félj előre haladni. Egy kis ravaszság kombinálva a kezdeményezőkészséggel tökéletes recept bármilyen üzleti vagy munkahelyi cél megvalósításához.

Az asztrológusok emlékeztetnek arra, hogy ma jobb, ha a dolgokat szavakkal oldod meg, mint ököllel. Ne akard felesleges konfliktusokra pazarolni az energiádat. Ami a pénzt illeti, az asztrológusok azt tanácsolják, hogy az impulzusoktól tartózkodj. Ha vásárolni kell menned, jobb, ha olyasvalakivel teszed, aki időben ki tudja oltani a túlzott izgalmat.

Talán ezek is érdekelhetnek