Minden nap egyedi az energia szempontjából, ezért olyan fontos, hogy kövessük az asztrológusok tanácsait. Ez a csütörtök szerencsés napnak ígérkezik a héten, de nem szabad elfelejteni, hogy óvatosnak kell lennünk a szerencse bevonzásához.

Hála a bolygók állásának, a nap pozitív energiájúnak ígérkezik. A növekvő Hold a Szzűz jegyében szintén növeli a bizalmat. A szakértők azt javasolják, hogy használd ki ezt a napot az előnyödre, és higgy az erődben, hogy nem engedsz az átmeneti nehézségeknek az új sikerek felé vezető úton.

Holdfázis: A Hold 29. napja a Szűz csillagképben felkelő éjjeli csillag égisze alatt halad át. A nap jó a folyamatban lévő munkák befejezésére, a megbékélésre és a belső szabadság elnyerésére. Ez azt jelenti, hogy ma fontos, hogy őszinték és nyitottak legyünk, ugyanakkor ne hátráljunk meg elveinktől, és a törvény betűje szerint cselekedjünk.

Ezt már olvastad?
Asztrológiai tippek, hogy 2024 a legjobb év legyen minden csillagjegy számára

Mágneses viharok szeptember 14-én: A Föld magnetoszférája ezen a csütörtökön veszélytelen lesz. A napszél nem okoz kellemetlenséget.

Mi hoz ma szerencsét

a munka befejezése
az otthonod díszítése
pozitív kommunikáció
romantikus találkozások
utazás
tervezés
megszabadulás a rossz szokásoktól

Mi fogja elriasztani a sikert ezen a napon

lustaság
agresszió
a biztonsági eljárások be nem tartása
túlhajszoltság

Otthoni feladatok a holdnaptár szerint

Az asztrológusok azt javasolják, hogy csütörtökön, a munkanap után pihenj egy kicsit, és csinálj valami kellemes dolgot. Szeptember közepe remek alkalom a terveink átgondolására. A romantikus randevúk és a korábban tervezett utazások is sikeresek lesznek ezen a napon.

Pénzügyek és munka a 29. holdnapon

A csütörtök nem a legjobb időszak a bravúrokra, ezért az asztrológusok azt javasolják, hogy a napot az aktuális munkák befejezésének, valamint a múltbeli hibák számonkérésének szenteljük. A kreatív munka nem fog rosszul menni, és az ötletek megrajzolása egyszerű és pozitív szimoronikus rituálékkal könnyebb lesz. A növekvő Hold kezdetén nincs értelme elkölteni a megtakarításaidat – a legjobb, ha a pénzügyeidet megbízható vállalkozásokba irányítod, hogy megtakaríts az álmaidra.

Ezt már olvastad?
Ők a legszerencsésebbek a szerelemben December 10-én

Szerelem és kommunikáció a holdnaptár szerint

A csütörtök remek alkalom a romantikus találkozásokra, új ismeretségekre és a szeretteinkkel való kommunikációra. Az új randevúk sikeresek lesznek, ha figyelembe veszed az egyszerű praktikákat. A házaspároknak az asztrológusok azt javasolják, hogy tegyék félre a kütyüket és töltsenek időt kettesben: gyertyagyújtás, egy kis kirándulás vagy romantikus vacsora egy kedvenc kávézóban. Akik szeretnék megtalálni a boldogságot, azoknak jól jönne az önbizalom és a képesség, hogy már a randizás szakaszában kiszúrják a mérgező személyiségeket.

X